Çalışan Anneler İçin Eğlence Düzenlendi

Çalışan Anneler İçin Eğlence Düzenlendi

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Belediyede çalışan ve Hanımlar Lokali üyesi anneler için eğlence düzenlendi.

Çubuk'ta Çubuk Belediyesi tarafından “Anneler Günü” nedeniyle Mehmet Akif Kültür Merkezinde eğlence programı düzenledi. Annelere özel olarak düzenlenen müzikli eğlence programında, yerel sanatçılar Ahmet Yılmaz ve Serhat Yalım söyledikleri şarkılarla ve Çubuk Sağlık Meslek Lisesi 10 A sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu Çıtırcık Kol Bastı Gurubu da oyunları ile anneleri doyasıya eğlendirdi. Ayrıca Hanımlar Lokali Folklor Kursu Öğrencilerinin gösterileri izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.



Belediye Başkanı Lokman Özden, programdan önce annelere hitaben yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, “Annelerimiz en kutsal varlıklarımızdır. Onlara ne kadar hizmet etsek, onları ne kadar gururlandırsak, onurlandırsak azdır. Annelerimiz bizi dünyaya getirdi, büyüttü ve bugünlerimize gelmemizi sağladı. Cennetin ayaklarının altında olduğu annelerimize çok büyük değer vermeliyiz ve onlara layık evlatlar olmak için çalışmalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Programda Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali tarafından düzenlenen Folklor Kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere Başkan Özden tarafından teşekkür belgesi verildi.


-KIRK BEŞ TORUN SAHİBİ ANNEYE BAŞKANDAN HEDİYE

Yılın annesi olarak seçilen sekiz çocuk ve kırk beş torun sahibi Mihrinaz Akıl (100)"ın elini öperek Anneler Gününü kutlayan Başkan Özden, birde hediye verdi. Nüfusu oranı ile en çok şehit veren ilçe olan Çubuk"un en son vatanı için şehit verdiği Fatih Asrak"ın annesi Hatice Asrak"da yılın annesi olarak Başkan Özden"den hediyesini aldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.