Büyükşehir'den 208 çifte toplu nikah

Büyükşehir'den 208 çifte toplu nikah

Büyük Ankara Festivali, 208 çift için düzenlenen toplu nikah töreniyle sona erdi.

Çubuk'tan da katılan çiftlerin olduğu törene akrobasi ekiplerinin gösterileriyle başlandı, Kutsi, Seda Sayan ve Onur Şan konser verdi. 

 Çiftler, bazı şarkılarla dans ederken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek de yeni evlenen çiftlerle halay çekti.

Gökçek, burada yaptığı konuşmada, şimdiye kadar Türkiye'de yapılmış en iyi festivale imza attıklarını ifade ederek, ''9 günden bu yana düzenlediğimiz festivalde, vatandaşlarımız, çocuklarımız doyasıya eğlendi. Bizim ve ilçe belediyelerinin sosyal etkinliklerini tanıma fırsatı buldunuz'' dedi.

Yeniden belediye başkanı seçilmesi durumunda bundan sonra da her sene Büyük Ankara Festivalini düzenlemek istediğini belirten Gökçek, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Gökçek, daha sonra 4 çiftin nikahını kıydı. Çiftlerin şahitliklerini Seda Sayan, Onur Şan, Kutsi, Nevin Gökçek, Sincan Belediye Başkanı Hasan Altun, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile AK Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz yaptı.

Gece, havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Çiftlere, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, gelin ve damatlıkların yanı sıra oturma grubu hediye edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum