Büyükşehir encümeni Çubuk’ta toplandı

Büyükşehir encümeni Çubuk’ta toplandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Üçpınar: - "Bu yıl asfalt sezonunda başta Karagöl yolunun asfaltını tamamlayacağız. Arkasından eski Şabanözü yolunu tamamlayacağız"

Tarihi Bekir Ağalar Konağı’nda yapılan encümen toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ve daire başkanları katıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın da eşlik ettiği toplantıya Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, Belediye Encümen Üyeleri Elif Özer, Fethi Avcı, Ahmet Ceylan, Mehmet Mete, Alattin Bezci, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve daire başkanları katıldı.

 

Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, geçen yıl Çubuk’a 370 ton asfalt atıldığını hatırlatarak, şu bilgileri verdi:

"Çubuk Belediyesi ile yaptığımız anlaşma kapsamında alt yapısı hazırlanan ve bize gösterilen yerlere asfalt çalışmamız başlayacak. Bu yıl asfalt sezonunda başta Karagöl yolunun asfaltını tamamlayacağız. Arkasından eski Şabanözü yolunu tamamlayacağız. İlçe merkezinde alt yapısı yapılan ve hazırlanan yolları ve yeni mahalle olan köy bağlantı yollarını ve Susuz Mahallesi'nin yolunu asfaltlayacağız. Ondan sonra Akkuzulu Mahallemizin Akyurt’a bağlantı yolunu yapacağız. Ayrıca Çubuk Ankara yolu üzerine 2 adet üst geçit yapacağız."

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da ziyaretinden dolayı encümen üyelerine teşekkür etti.

Toplantının ardından encümen üyeleri "Geçmişten Günümüze Çubuk’un Değerleri Sergisi"ni gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.