Büyükşehir Belediyesi Karagöl'ü İnceledi

Büyükşehir Belediyesi Karagöl'ü İnceledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanı Akgül, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ile birlikte Karagöl'de İncelemelerde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Hatice Akgül, doğa harikası Karagöl'de incelemelerde bulundu.


Çubuk ile Kızılcahamam arasında Kavak Dağı ile Yıldırım Dağı eteğinde, küçük fakat çok derin, krater bir göl olan Karagöl'de incelemelerde bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Hatice Akgül, bölgenin mükemmel bir doğal güzelliğe sahip olduğunu ifade etti. Akgül, A tipi Karagöl mesire alanının doğal güzelliği korunarak neler yapıla bileceği konusunda Başkan Özden ve teknik heyet ile birlikte etüt çalışma yaptıklarını söyledi.

3.20100507122659.jpg

İlçe merkezine yaklaşık 28 kilometre uzaklıkta, Ankara'nın yanı başında olan Karagöl'ün her 2 tarafının yamaçlarla çevrili ve etrafının da çam, dağ kavağı, meşe ile kaplı olduğunu kaydeden Başkan Özden, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kafasını dinlemek isteyenlerin gideceği nadir yerlerden olduğunu söyledi. Etüt çalışmaların ardından yapılacak düzenlemelerden sonra Karagöl'ün binlerce Ankaralıya hizmet edeceğini ifade eden Başkan Özden, ilçede ticari anlamda daha çok canlılık olacağını ve dolayısıyla ilçe esnafının, çiftçinin ve en önemlisi de Çubuk'un bu işten kazançlı çıkacağını sözlerine ekledi.

2.20100507122624.jpg
İncelemelere Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Hatice Akgül, Şube Müdürü Vedat Üçpınar ve teknik heyet katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.