"Büyük Ankara Festivali" Çubuk'tan otobüs kalkıyor

"Büyük Ankara Festivali" Çubuk'tan otobüs kalkıyor

Ankara Büyük Şehir Belediyesi'nin düzenlediği "Büyük Ankara Festivali" başlıyor. Festival için Çubuk' tan otobüs kalkıyor.

Başkentte, ünlü sanatçıların sahne alacağı, çeşitli etkinliklerin yapılacağı ''Büyük Ankara Festivali'' 1-9 Ağustos günleri arasında düzenlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Kültür Merkezi alanında (eski hipodrom) düzenlenecek Büyük Ankara Festivalinde büyükelçilikler, şirketler, belediyeler, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşları stant açacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca düzenlenecek etkinlikte, İbrahim Tatlıses, Alişan, Sibel Can, Ferhat Göçer, Özcan Deniz, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, İzzet Yıldızhan, Seda Sayan, Onur Şan ve Kutsi gibi sanatçılar konser verecek; bilimsel toplantılar, sergiler, mini konserler ve şiir dinletileri de gerçekleştirilecek.


Festival için Ankara Büyük Şehir Belediyesi Çubuk'tan , Atatürk Kültür Merkezine otobüs kaldıracak. otobüsler Çubuk Atatürk Parkı önünden saat 14:00 'de 2 otobüs gidiş , 17:00 'da 2 otobüs dönüş ,aynı gün saat 18:00 'da 2 otobüs gidiş , 23:00'da 2 otobüs dönüş yapacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.