Bürokrat Şakir Arıkan Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Bürokrat Şakir Arıkan Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Yurt dışı ve yurt içinde çeşitli görevlerde hizmet ettikten sonra en son bulunduğu BOTAŞ'taki Başmüşavirlik görevinden istifa eden Şakir Arıkan, Ak Parti’den Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti Ankara 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Şakir Arıkan, özel bir inşaat firmasında başladığı çalışma hayatına, Çubuk Belediyesi, Ankara Metrosu-BUGSAŞ, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcılığı, Viyana’da kurulu Nabucco Gas Pipeline GmbH’te Teknik Daire Başkanlığı ve BOTAŞ'ta Başmüşavirliğinde geçen 20 yıllık bürokratik bilgi birikimi ve deneyimini doğduğu ve hayatını geçirdiği toprakların hizmetine sunmak için milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Arıkan, yaptığı onca görevin ardından artık parlamentoda görev alarak milletine ve hemşerilerine hizmet etmeyi arzuladığını açıkladı.

Çubuklu bürokrat Şakir Arıkan, yakın çevresi ve hemşerileriyle gerekli istişareleri yaptıktan sonra aday adaylığı konusunda kararını verdiğini belirtti.

-Yeni Türkiye ve Ankara’ya Hizmet İçin Bende Varım

Bölgenin dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Şakir Arıkan, “Bürokratik gücün siyasi güçle birleşmesinden oluşacak sinerjiyi Ankara’nın hizmetine sunmak istiyorum. Yeni Türkiye yolculuğunun lokomotif gücü olan Başkent Ankara’nın ruhunu parlamentoya hak ettiği şekilde yansıtmak arzusu içerisindeyim. Başkentin 2. Bölgesinde bulunan ilçelerimizin insan ve yatırım kaynaklarının doğru zamanda ve doğru yerde kullanılmasına öncülük ederek etkili ve sürdürülebilir bir gelecek için kullanmak istiyorum. AK Parti’nin vizyon ve misyonuna uygun hayırlı hizmetlere vesile olabilmek ve milletçe arzuladığımız ‘Yeni Türkiye’ için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ve Ahmet Davutoğlu ile devam eden liderlik sürecinin cesaret ve başarılarına kendisinin de aynı ekipte katkı vermek istediğini kaydeden Arıkan, ülkemizi ve milletimizi hak ettiği yere taşıyacak başta enerji projeleri olmak üzere bölge insanının kalınmasına katkı verecek projelerin ve yatırımların önünü açarak, engelleri ortadan kaldırıp, hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi yönünde hareket edeceğini anlattı.

Türkiye’nin dünyada güç sahibi olması için, millet sevdalılarıyla aynı yolda yürümek, aynı vizyonda hizmet etmek için, büyük, güçlü ve lider ülke Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük yürüyüşünde milletvekilliğine aday olma kararı aldığını yenileyen Arıkan, “AK Parti’nin 2023 ve 2071 hedefleri sonucunda büyük Türkiye’nin doğması için ‘bende vardım’ dedim. Bu topraklarda yaşayan herkes gibi ben de Türkiye’nin yeniden tarih sahnesindeki o güçlü yerini alması hedefinde var gücümle çalışacağım.  Memleketim Ankara’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Fikrim, benliğim, vicdanım ve kalbimle inandığım AK Parti davasının, misyon ve vizyonu, idealleri ve hedefleri doğrultusunda bu yolda yürümeye inşallah adayım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum