Burgazlar Giyimde Kışlık Ürünlerde İndirim Başladı

Burgazlar Giyimde Kışlık Ürünlerde İndirim Başladı

Çubuk’un en büyük giyim ve ayakkabı mağazası BURGAZLAR GİYİM, yeni kampanyasıyla çifte indirim sunarak alışveriş yapacakları, şık giyinmeyi sevenleri kışlık ayakkabı ve giyim ihtiyacı olanları sevindiriyor. Kar yağmadan, Kış Kapısı Sarmadan Burgazlar Giyi

Burgazlar Giyimde Kışlık Ürünlerde İndirim Başladı

Çubuk’un en büyük giyim ve ayakkabı mağazası BURGAZLAR GİYİM, yeni kampanyasıyla çifte indirim sunarak alışveriş yapacakları, şık giyinmeyi sevenleri kışlık ayakkabı ve giyim ihtiyacı olanları sevindiriyor. Kar yağmadan, Kış Kapısı Sarmadan Burgazlar Giyimde Kış ürünlerinde yaklaşık yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sizi bekliyor.

Burgazlar Giyimde ‘yok artık’ denilecek indirim fırsatları. Kampanya kapsamında 40,00 TL’ye Beyan Elbiseleri, 60,00 TL’ye Bayan Kaputoneli Kabanları, 15,00 TL’ye Çocuk Kazakları, 20 TL Çocuk Elbiseleri, 30 TL’ye Erkek Polar Montları, 35,00 TL’ye Yün Kazaklar, 40,00 TL’ye Armine – Perina Bayan Kazaklar, 15,00 TL’ye Erkek Klasik Gömlek Çeşitleri vb. yüzlerce çeşit sizleri bekliyor.

Kışlık ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimin başladığının vurgulandığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Tüm kışlık ürünleri indirimli olarak mağazalarımızda bulabileceğiniz gibi bazı ürünlerimizde yüzde 50’ye varan indirim başlattık. Kış kapıyı sarmadan, fiyatlar artmadan fırsatı kaçırmayın. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup ürünler bitmeden alışverişinizi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm ilçe halkımızın kampanyadan faydalanmasını umar ve mağazamıza yeni ürünlerimizi görmeye bekliyoruz." 

1img_7600-horz-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.