Burgazlar Giyim 3.Şubesini Açtı

Burgazlar Giyim 3.Şubesini Açtı

Merkezi Çubuk'ta Bulunan Burgazlar Giyim Kuruluşunun 28.Yılın'da Çubuk ve Pursaklardan sonra şimdide 3.şubesini Sarayda açtı.Açılış öncesi işyerinin girişi ve içerisi bayrakla ve balonlarla süslendi.

Ankara Seğmen ekibinin gösterisi,Ali Cemal Akkaya'nın Kur'an Tilaveti,Fehmi Demirtaş Hoca'nın duası ve kurban kesimiyle başlayan açılış törenine ,AKP İl Başkanı Halis Bilge,AKP İlçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan,Saray belediye Başkanı Hasan Coşkun,Yukarı Çavundur belediye Başkanı Lokman Özden,Altınova Belediye Başkanı,Esenboğa Belediye Başkanı Mehmet Kuzal,Çubuk Belediye Başkan vekili Ömer Tiftikçi,İl genel meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mağazanın açılış kurdelasını AKP İl Başkanı Halis Bilge,AKP Çubuk İlçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan,Burgazlar Giyim Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Burgaz ve Y.Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden kesti.Kesilen kurdelen sonra Burgazlar Giyimi gezen vatandaşlar “Hayırlı olsun” diyerek alışveriş yaptılar. Müşterilere Döner ve Ayran ikram edildi.



3. şubenin açılışını yapan Alaaddin Mustafa Burgaz , “Çubuk ve Ankara'da kaliteli üründe ucuzluğun adresi olduk, halkımız bize teveccüh etti. Tecrübeli elemanlarımızla güleryüzlü hizmet anlayışımız 3. şubemizde'de devam edecek. Ankara halkı her zaman her şeyin en güzeline layık” şeklinde konuştu. Burgazlar Giyim"e hayırlı olsun diyoruz.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum