Bünyamin Çevik Öğrencileri İle Yemekte Buluştu.

Bünyamin Çevik Öğrencileri İle Yemekte Buluştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü “Gitar Kursu”ndan mezun öğrenciler ve yeni başlayan öğrenciler “Yayla Karadeniz Restoran”taki yemekte bir araya gelerek kaynaşma imkanı buldu.

İkinci Sertifika Töreni hazırlıkları yoğun ve heyecanlı geçtiğinden bu tempodan yorulan öğrenciler bu yemekte bir araya gelerek stres attılar. Kursiyerlerin yemekte çok neşeli oldukları görüldü. Belgelerini almanın sevincini doya doya yaşadılar. Üçüncü Kurs"a yeni katılan öğrenciler ise biran önce derslere başlayıp mezun arkadaşları gibi mezun olmanın sevincini yaşamak istediklerini belirttiler.

 

 

Mezun öğrencilerden Özlem Yılmaz ise Kurs öğretmeni Bünyamin Çevik"e çok teşekkür ettiğini, O"nun sayesinde gitarı güzel bir şekilde öğrendiğini, kursu ve kurs öğretmenini çok özleyeceğini söyledi.

 

Bünyamin Çevik, yemekte yemekte yaptığı konuşmada; “ Çok yoğun bir hazırlık döneminin ardından böyle bir eğlenceye fazlasıyla ihtiyacınız vardı. hak ettiğiniz böyle güzel bir organizasyonda sizleri mutlu görmek beni  çok mutlu etti” dedi.

 

Bünyamin Çevik, Kurs"un sıradan bir kurs olmadığını ve sadece derslerden ibaret değil, sosyal faliyetlere de önem verdiklerini vurguladı.

Ayrıca Bünyamin Çevik,Yaz boyunca çeşitli etkinlerin olacağını söylerken ve kurs kayıtlarının halen devam etmekte olduğunu söylerek Çubuklu gençleri gitar kursuna davet etti.

 

 Bünyamin Çevik, kursiyerlerle yemek esnasında bol bol sohbet ederek kendi öğrencilik yıllarından bahsetti. Öğrencileri ile dertleşti. Yemek  sonrasında mezun öğrenciler müzik dinletisi sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum