Bugsaş Genel Müdürünün 10.Yılı Onuruna Davet

Bugsaş Genel Müdürünün 10.Yılı Onuruna Davet

AŞTİ otobüsçü esnafları, Ankara Büyükşehir Belediyesi AŞTİ’nin işletme ve yönetimini yapan şirketi BUGSAŞ’ın 10 yıldır Genel Müdürlüğü’nü yapan Ruhi Kurnaz onuruna bir davet verdiler

Ankara Büyükşehir Belediyesinin en büyük şirketlerinden biri olan BUGSAŞ'ın 8 Nisan 2004'ten beri Genel Müdürü olan Ruhi Kurnaz'ın, görevi başındaki 10. yılı onuruna Ankara Şehirlerarası Terminali İşletmesi (AŞTİ) esnafı tarafından Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi’nde bir davet verildi.

 

Davetin ev sahipliğini, üyelerini  AŞTİ esnafının oluşturduğu Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği ve Ankara Otogar İşletmecileri Kooperatifi’nin üstlendiği geceye çok sayıda otobüsçü esnafı, BUGSAŞ Yöneticileri, Kırşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve davetliler katıldı. 

 

Ruhi Kurnaz yaptığı konuşmada, böyle bir gece düzenlendiği için teşekkür etti ve 10 yıllık görev süresi boyunca kendisi ile uyumlu çalışan esnafa da ayrıca teşekkür etti. Dernek ve kooperatif başkanları da yaptıkları konuşmalarda Genel Müdür'e teşekkür etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum