Bozkurt Turizm Filosunda Öğrenci Servisi Kayıtları Başladı

Bozkurt Turizm Filosunda Öğrenci Servisi Kayıtları Başladı

Çubuk’ta 2017-2018 öğretim yılı başlarken yılların deneyimli ve güvenilir Bozkurt Turizm Filosunda da yeni sezon servis kayıtları başladı.

Çubuk’ta 2017-2018 öğretim yılı başlarken yılların deneyimli ve güvenilir Bozkurt Turizm Filosunda da yeni sezon servis kayıtları başladı.

Bozkurt Turizmin tüm okullara servisleri bulunurken, servislerde anaokulu ve ilk okul 1., 2. ve 3’üncü sınıf öğrencilere özel servis anneleri de bulunmaktadır.

Öğrenci servisi taşımacılığı ve kendi firmaları hakkında bilgi veren Bozkurt Turizmin sahibi Mustafa Bozkurt, “İnsan hayatının değeri ve konu geleceğimiz yani çocuklarımız olduğunda sorumluluğumuzun tam olarak bilincindeyiz. Pedagogların yaptıkları araştırmalarda öğrenci servislerindeki önem, çocuk yaşlarda edinilen trafik bilincini ortaya koymuştur. Bu konu Bozkurt Turizm için de ayrı bir önem taşımaktadır” dedi.

 Bozkurt Turizm öğrenci servislerinde çocukların güvenliğini, konforunu, okul öncesi ve okul dönüşü iç huzurunu bozmadan hizmet vermek bilinciyle hareket ettiğini anlatan Bozkurt, “Her gün binlerce çocuğumuz yol arkadaşımız oluyor ve Bozkurt Turizmin öğrenci servisi konusundaki sertifika ve başarı belgeleri bizler için tüm çocukları YOL ARKADAŞIMIZ yapıyor” diye konuştu.

BOZKURT TURİZMİN KURALLARI

•   Araçlarımız servis araçları hizmet yönetmeliğinin 4. maddesine haiz olacaktır. Araçlara işverenin istediği boyutlarda okul ismi, telefonu ve logosu yazılacaktır.

•   Sürücüler sorumluluk ve niteliklerine sahip olacak, öğrencilere güven verici uygun kılık ve kıyafet içine olacaktır. Şoförlerimiz her gün sakal traşlarını olacak ve işverenin tespit ettiği kıyafetleri giyeceklerdir.

•   Her araçta bulunan öğrenci ve rehber öğretmenlerin ferdi kaza sigortası yapılacaktır.

•   Taşınan öğrencilerimiz okul idaresi ve öğrenci velisinin yazılı ( sözlü ) izni olmadan kimseye teslim edilmeyecektir ve önceden belirlenen duraklar haricinde başka yerden alınıp bırakılmayacaktır.

•   Okul etkinlikleri ve özel günlerde okul idaresinin belirleyeceği sayılarda araç hizmete hazır durumda bulunacaktır. Bunun için ücret talep edilmeyecektir.

•   Sürücülerimizin gsm numaraları velilerimize dağıtılacak ve telefonlar 24 saat açık durum olacaktır.

•   Tüm öğrenci velilerinin ev ve iş numaraları, adresleri, öğrencilerimizin kan gruplarını gösteren bir liste araçlarda ve şirket merkezimizde mevcuttur.

•   Velilerden gelebilecek şikayetler anında değerlendirilecek ve tekerrürüne meydan verilmeyecektir.

•   Servis araçlarına öğrenci ve rehber öğretmen haricinde kimse alınmayacaktır.

•   Firmamız tarafından görevlendirilecek bir servis sorumlusu devamlı okul saatlerinde okulda bulunacaktır.

•   Okul servis araçarı, şoför ve hosteslerimizin sabıka kayıtları ve servis aracı kullanabilir sağlık raporları okul idaresine sunulacaktır.

•   Okul araçlarımızın tüm koltuklarında emniyet kemerleri mevcut olup takılması zorunludur.

İletişim için MUSTAFA BOZKURT    Cep:05448155981

img-20160907-wa0003_1473373333781.jpgimg-20160907-wa0004_1473373333692.jpgimg-20160907-wa0005_1473373333628.jpgimg-20160907-wa0007_1473373333395.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum