Bostan Unlu Mamülleri Ramazan Pidesi Satışına Başladı

Bostan Unlu Mamülleri Ramazan Pidesi Satışına Başladı

Çubuk’un en ünlü fırınlarından biri olan, kalitesi ve lezzeti ile kendini ispatlamış Bostan Unlu Mamuller (Ekmek Fırını) Ramazanın vazgeçilmez lezzetlerinden olan Ramazan Pidesinin üretimine ve satışına başladı.

                 Baba mesleği olan ve 14 yaşında fırında çalışmaya başlayan ilçenin önemli fırın işletmecilerinden Bostan Ekmek Fırınının sahibi Ömer Araz, ramazan pidesini her fırıncının yapamayacağını ifade ederek şunları kaydetti; “Ramazan pidesi özen ve emek isteyen bir ekmek çeşididir. Aceleye gelmez ve makinede değil elde yapılması gerekir. Biz işletmeci olarak ramazan ayında, klasik ramazan pidesinin yanı sıra vatandaşımızın damak zevkine uygun tahinli ve yumurtalı pide de yapıyoruz. Elle yapıldığı için talebi karşılayamıyoruz. Bu nedenle de sabah ezanına kadar üretim yapmaktayız” dedi.

Ramazan pidesini ve ekmek çeşitlerini tamamen doğal ürünlerden ve katkısız yaptıklarını belirten Araz, kalitesinin müşterileri tarafından da onaylandığının altını çizerek,” Bir kere bizden ekmek veya ramazan pidesi alan, bir daha bizi bırakmaz” şeklinde konuştu

Bostan Ekmek Fabrikasında her damak tadına uygun ekmek çeşidini bulabilirsiniz, özellikle Ramazan ayının vazgeçilmezi olan yumurtalı pideyi tatmanızı tavsiye ederiz.

1.20100815002825.jpg

2.20100815002846.jpg

3.20100815002920.jpg

4.20100815002945.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.