Borsa'dan Şehit Ailelerine yardım

Borsa'dan Şehit Ailelerine yardım

Çubuk Ticaret Borsası, Çubuk Şehit ailelerine ve güneydoğu gazilerine erzak ve ayakkabı yardımında bulundu.

Çubuk Ticaret Borsa Başkanı Sayın Veli DEMİR Erzak ve ayakkabı yardımı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Sayın Zeki AVAN her sene olduğu gibi bu senede ramazan öncesi odamızı ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerimize erzak ve ayakkabı yardımını yapılması için dilekçe ile talep etmiştir.

Bizler de oda olarak bu güzel vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize her sene olduğu gibi bu senede erzak ve ayakkabı yardımı yapılmasına karar verdik.
Bu kararı verirken şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız gönül rahatlığı ile karar verip, kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Şehitlerimize, ailelerine ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bundan sonra da imkânlar ve gücümüz nispetinde yanlarında olmaya devam edeceğiz, dedi.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki AVAN da yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak her sene ramazan öncesi, Çubuk Ticaret Borsasını ziyaret edip, şehit ailelerimize ve güneydoğu gazilerimize her sene olduğu gibi bu senede ramazan ayı nedeniyle erzak ve ayakkabı yardımında bulunmaları için talep ettik. Bu talebimizi hiçbir zaman geri çevirmedikleri gibi bu sene de severek kabul etmişlerdir.

Erzak poşetlerini ve ayakkabı kolilerini bizzat Oda başkanı Sayın Veli DEMİR"in kendisinin derneğimize taşıyarak teslim etmesi, şehitlerimize, ailelerine, gazilerimize ve derneğimize vermiş olduğu bir değerin göstergesidir.

Bu nedenle Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Sayın Veli DEMİR"e bu güne kadar, şehit ailelerine, gazilerimize ve derneğimize vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum