Bodrum’un Yeni Nüfus Müdürü Çubuklu

Bodrum’un Yeni Nüfus Müdürü Çubuklu

Bodrum Nüfus Müdürlüğü görevine Kastamonu’nun Küre ilçesinden Ahmet Güner atandı.

Geçtiğimiz 11 Haziran’da ataması yapılan ve 22 Temmuz’da yeni görevine başlayan 49 yaşında evli ve 3 çocuk babası Ankara’nın Çubuk ilçesi doğumlu Ahmet Güner, Bodrum’da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kastamonu’nun Küre ilçesinden atandığını ifade eden Güner, şöyle konuştu:

“Kastamonu’nun Küre ilçesinden atamam yapıldı. 11 Haziran tarihinden atamam yapıldı ve 22 Temmuz’da göreve başladım. Cumhurbaşkanı seçim döneminde baya bir yoğunluk yaşadık. Seçimin ardından da halen yoğunluğumuz devam ediyor. Okul kayıtlarıyla ilgili. Personel azlığı nedeniyle. 2007′deki kadromuz 12 memur vardı kadromuz halen 12 memur ile devam ediyoruz. Bugün Bodrum’un nüfusu 141 bin olmuş. Ama bu sayı yaz aylarında 2 milyona kadar çıkmakta. Bu nüfusla birlikte yükte artmakta. Cüzdan kayıtları, adres belge talepleri… Bu yüzden yoğunluğumuz devam ediyor. Belediyeden geçici personel talebi oldu. İnşallah alabilirsek daha iyi hizmet veremeye çalışacağız” dedi.

Yeni kimliklerin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Güner, Bodrum’da fiber bağlantıların tamamlandığını belirterek, şöyle dedi:

“Çipli kimliklere henüz geçemedik ama altyapı çalışmaları Türkiye genelinde bitti sayılır. Bizim ilçemizde de bitti. Yeni fiberoptik kabloya geçildi. Ama henüz başlamadı. Bununla ilgili sanırım bir kanun çıkması gerekiyor. Sanıyorum bu yıl sonunda başlarız gibi görünüyor. Ama ne zaman başlayacağımıza dair resmi bir yazı henüz bize ulaşmadı” dedi.

Ahmet Güner ile birlikte aynı tarihte Bodrum Müftülüğüne ataması yapılan ve 7 yıldan bu yana Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Semiha Özbek ise şöyle konuştu:

“Marmaris İlçe Nüfus Müdürlüğüne şey olarak atandım. Bu arada geçici görevli olarak tekrar bir ay sonra Bodrum Nüfus Müdürlüğüne geldim. Yaklaşık 2 seneden beri geçici görevli olarak çalışıyorum. Gazi Kıran Nüfus Müdürümüz gittikten sonra burada iki ak vekaleten müdürlük yaptık. Ahmet Güner ile birlikte atamamız 11 Haziran’da yapıldı” dedi.

-- 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.