BMB İnşaat’ın Sahibi Bülent Mumcu’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

BMB İnşaat’ın Sahibi Bülent Mumcu’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

BMB İnşaat’ın Sahibi Bülent Mumcu’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

​BMB İnşaat’ın Sahibi Bülent Mumcu’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Özgür ve bağımsız varlığımız ile milli birlik ve beraberliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 94’uncu yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı destanının ardından kurulan Cumhuriyetimiz; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğin ve egemenliğin sembolü olmuştur.

Cumhuriyetimiz farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı olmuştur. Bu itibarla, Cumhuriyetin ilanı milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir.

Bu bağlamda bizlerde bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, her bakımdan daha güçlü, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Cumhuriyetimizin 94’uncü  yıldönümünde milletimizin sahip olduğu tüm değerlerle hissettiği bu coşku ve heyecanının gönül dünyasından hiç eksik olmamasını temenni ediyor, bu müstesna günde Cumhuriyet’i “en büyük eserim” diye tanımlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

https://www.bmbinsaat.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.