BMB İnşaat Gümüş 2 Projesini Satışa Sundu

BMB İnşaat Gümüş 2 Projesini Satışa Sundu

BMB İnşaat Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki inşaatlarından Gümüş 2 Projesinin satışlarına başladı.

BMB İnşaat Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki inşaatlarından Gümüş 2 Projesinin satışlarına başladı. Alıcısına kolaylık sunmaya devam eden BMB İnşaat, inşaat çalışmalarında sona geldiği Gümüş 2 Projesinin satışlarına başladı.

Şirket ayrıca Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde başlayacağı yeni projesinin hazırlıklarını da sürdürüyor.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik daralmanın ancak çalışarak ve üreterek aşılabileceğine inanan BMB İnşaat, gayrimenkulde yaz molası vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, örnek dairelerini tamamladığı Gümüş 2 Projesinde yeni bir kampanya başlatırken, bir yandan da Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapacağı yeni projenin hazırlıklarını hızlandırdı.

Gelişmelerle ilgili Çubuk Haber’e bilgi veren BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi İbrahim Bülent Mumcu, ilçede konut sektörünün çizgisini değiştiren Yavuz Selim Mahallesi’ndeki projelerinin ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde de konut sektörüne yeni bir ivme kazandıracak projelere imza attıklarını söyledi.

Yaptıkları tüm projelerin banka kredilerinde avantajlı olduğunu hatırlatan Mumcu, şirket olarak alıcılara sunabilecekleri imkanları masaya yatırarak özel bir kampanyaya start verdiklerini açıkladı.

Mumcu, bu kampanya çerçevesinde verilecek peşinat oranına göre alıcılara kalan kısmını banka kredileriyle taksitlendirme imkanı sunduklarını belirtti.

MERKEZ OFISIMIZ

ONUR CAD. NO:40/8 MALTEPE ÇANKAYA/ANKARA

0312 229 78 73

0533 666 97 73 - 0532 381 48 00

info@bmbinsaat.com.tr

www.bmbinsaat.com.tr

2dji_0481-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.