BMB İnşaat Dolara İnat Yatırımlara Devam Dedi

BMB İnşaat Dolara İnat Yatırımlara Devam Dedi

Ankara’nın en önemli inşaat firmalarından biri olan BMB İnşaat, son günlerde artan döviz kurlarına rağmen Çubuk İlçesinde planladığı yatırımlara ara vermeden devam ediyoruz açıklaması yaptı. 

Ankara’nın en önemli inşaat firmalarından biri olan BMB İnşaat, son günlerde artan döviz kurlarına rağmen Çubuk İlçesinde planladığı yatırımlara ara vermeden devam ediyoruz açıklaması yaptı. 

Ankara’da 30 yıllık tecrübeye sahip sayılı inşaat firmalarından biri olan BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Mumcu, son günlerde artan döviz kurları nedeniyle yatırımlarını durduran firmaların aksine yatırımlara gaz verdi.

BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Mumcu, bazı firmaların belirsizlik ve satılan malın yerine konamayacağı endişesi ile yatırımlara ve ticarete ara verdiklerini hatırlatarak, bu gibi durumların insanlarda tedirginlik yaratarak spekülasyon yapan kişileri amacına ulaştırdığı konusunda uyardı. 

Düşmanları sevindirmemek adına yatırımlara ve satışlarına ara vermeksizin devam ettiklerini kaydeden Mumcu, ilçede 3 ayrı noktada projelerini sürdürdüklerimi ve tamamlanan projelerini de herhangi bir fiyat artışı yapmadan TL bazında satışa devam ettiklerini ifade ederek, Çubuk Habere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizde hızla artan döviz kurlarından dolayı bir çok firma projeleri durdurma ve konut satışlarını durdurma kararı aldığını öğrendik. Bu gerçekten ülkesini, vatanını ve milletini seven toplum için kabul edilemez bir durumdur. BMB İnşaat olarak biz böyle kararların ülke ekonomisine olumlu değil, olumsuz yansıyacağını ve panik havası yaratacağını düşünüyoruz. Ülkesini, vatanının, milletini ve bayrağını seven Türkiye Cumhuriyeti'nin gerçek sahipleri olarak bizler döviz kurları ne olursa olsun hiç bir suretle projelerimizi ve satışlarımızı durdurmayacağız. BMB İnşaat olarak bu geçiş sürecinde her ne olursa olsun Devletimizin yanında olacağız. BMB İnşaat olarak böyle zamanlarda böylesine önemli kararlar vererek hem ekonomik hem psikolojik rahatlamaya katkı sağlayan %100 Yerli ve Milli firmaları da tebrik ediyor, hayırlı işler diliyoruz. Biz birlikte olduğumuz sürece inşallah hiç bir güç devletimize ve milletimize diz çöktüremeyecektir.” 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.