Birlikten kuvvet doğar

Birlikten kuvvet doğar

Çubuk Müteahhitler Derneği Başkanı Cafer Şan ve dernek üyelerinden Cemal Tekin Akyurt Müteahhitler derneğini ziyaret ettiler.



MÜTEAHHİTLERİN ziyaretinde son günlerde müteahhitlerin ortak sıkıntısı olan imar, iskan ve TOKİ'den kaynaklı doğan sıkıntılar masaya yatırıldı. Bu nedenle dernekler olarak güç birliği oluşturmak ve ortak çözümler üretmek amacı ile müteahhit ve derneklerinin bir araya gelerek sıkıntıların aşılmasında önemli yol kat edileceği vurgulandı.

"Sorunların üstüne gidilmeli"
Çubuk Müteahhitler Derneği Başkanı Cafer Şan, Müteahhitlerin bir çok sorunla karşılaştığını ve bu sorunların birlik içinde çözülebileceğini düşündüklerini belirterek, "Çubuk'ta bulunan Müteahhitler ve çevremizde ulaşabildiğimiz dernek ve meslektaşlarımızla bir araya gelmemizin amacı, güç birliği yaparak yaşadığımız sorunları el birliği içinde çözmek. İnşaat müteahhitliği işi, 400 kalem malı ve üreticisini ilgilendirmektedir. Çok kapsamlı bir alan olan inşaat müteahhitleri sayesinde, binlerce kişinin istihdamı sağlanmaktadır. Böyle büyük ve istihdam sağlayan bir topluluğun, mutlaka güç birliği yaparak sorunların üstüne gitmesi gerekir.” dedi.


Dedikodu mekanizmaları çok iyi çalışıyor
Akyurt İşadamları ve Müteahhitler Derneği Başkanı Nazmi Şahin de; Cafer Şan'a katıldığını belirterek aynı düşünce ile yola çıktıklarını, önce bulunduğumuz yörede meslektaşlarımızı bir araya getirme çalışmaları sonucu böyle bir derneğin ortaya çıktığını ve bundan çok memnun olduklarını fakat Akyurt İlçesinde dedikodu mekanizmasının çok iyi çalıştığını bu nedenle bazı konularda rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Bunun da üstesinden hep birlikte gelineceğini ve bu mesleğin hayati önem taşıdığını ve kutsal bir görev üstlendiklerini belirterek görevlerinin ne kadar zor olduğunun bilincinde olduklarını söyleyerek “biz bunu göğüslüyoruz ve bu konuda da kararlıyız.” dedi.


Bazı uygulamaların kendilerini zarara uğrattığını ve çok yıprattığını belirten Şahin “bu konuda da hukuki başvurularımız bulunuyor ve takip ediyoruz.” dedi.

 

www.ufukgazetesi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum