Biri 14 aylık 2 çocuğunu evde bırakıp sırra kadem bastı

Biri 14 aylık 2 çocuğunu evde bırakıp sırra kadem bastı

Çubuk'ta Ümran Erdoğan adlı kadın, 2 çocuğunu ve eşini terkedip bıraktığı bir notla birlikte kayıplara karıştı.

Olay 20 Nisan günü Çubuk'ta  yaşandı. 30 yaşındaki Ümran Erdoğan, kimselere haber vermeden bıraktığı bir notla evden ayrıldı.

Bir 9 yaşında diğeri 14 aylık olan iki çocuğuyla kalan Ali Rıza Erdoğan, eşinin Gairpoğlu ailesinden M. Garipoğlu'nun eşi Zeliha Gariopğlu ile kaçtığından şüphelendiğini söyledi.

Eşinin Zeliha Garipoğlu ile Hacettepe Hastanesi'nde tedavi görürken tanıştığını söyleyen Ali Rıza Erdoğan olayı şöyle anlattı;

HASTANEDE TANIŞTILAR

2008 yılında eşim tedavi çin Hacettepe hastanesine gitti. Orada Murat Garipoğlu'nun eşi Zeliha ile tanıştı. Eşim ve Zeliha o günden sonra telefonda çok sık mesajlaşmaya ve konuşmaya başladılar. Sürekli konuşuyorlardı. En  son 12 Nisan'da Zeliha Garipoğlu, Facebook hesabından Ankara'da olduğunu bildiriyor. Eşim de o gün evden çıkarak Zeliha ile akşama kadar birlikte vakit geçiriyor.

EVE NOT BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU



En son da 20 Nisan'da eşim, çocuklarımı kaynının evine bırakarak geleceğini söylemiş. Daha sonra kamera kayıtlarından kontrol ettiğimizde saat 15:30'da evden ayrıldığını gördük. Evde de bir not bırakmış. Büyük oğluma 'Seni çok seviyorum Zafer'im. Kardeşinide çok seviyorum. Gitmem gerekiyor. Kardeşine kendine çok iyi bak.Affedin beni. Anneniz' diye not bırakmış.



Ali Rıza Erdoğan, olayın hemen ardından eşiyle Zeliha'nın sosyal medya hesaplarını kontrol ettiklerini ancak her ikisinin de hesaplarının dondurulduğunu gördüklerini de söylerken'Eşim evine çok bağlı bir insandı. Son görüşmelerinde Zeliha muhtemelen birşeyler yedirip içirip belki de büyü yapıp eşimi  kandırdı.İki çocuğumla ortada kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimi gören, nerede olduğunu bilen varsa benimle paylaşsınlar' diyerek de yardım istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.