Bir Dünya Markası Daha Çubuk’ta Törenle Açıldı

Bir Dünya Markası Daha Çubuk’ta Törenle Açıldı

Bir Dünya Markası olan Samsun Çubuk’ta VARDAR DAY. TÜK. MAD. çatısı altında düzenlenen törenle açıldı.

Bir Dünya Markası olan Samsun Çubuk’ta VARDAR DAY. TÜK. MAD. çatısı altında düzenlenen törenle açıldı.

Güney Kore’de üretilen ve kısa zamanda dünya markası olan, Samsung Elektronik Çubuk mağazası görkemli bir törenle, Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmete açıldı.

Açılışa, Jandarma Komutanı Durmuş Kıran, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Sahibi Kalender İnaltekin ve çok sayıda Çubuklu iş adamı, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mağazanın açılışında konuşan Samsung Vardar’ın sahipleri Çubuklu iş adamı Ali Vardar,”Samsung Electronics Fabrika Satış Mağazası ürünlerinin hizmet amacının insanlara daha mutlu, daha kolay, daha kaliteli, daha ekonomik ve ergonomik ve iyi bir yaşam yaratma arzusudur. Samsung Electronics kurulduğu günden beri, radyo ve TV gibi çok sayıda ev aletini üreterek elde ettiği teknolojik uzmanlıkla gelişmiş dijital çağa önderlik etmiştir. Samsung Electronics çok sayıda yeni ürünü ortaya çıkarmış, 21. yüzyılda mobil aygıtlar ve dijital TV’lerle yeni teknolojileri uygulamıştır. Global bir şirket olarak durumunu daha da güçlendirmeye devam etmektedir. İlçemizde de bu dünya markası ürünlerin mağazasını açarak Çubuklu hemşerilerimize hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Bir evin dekoratif yapısını değiştirecek bütün mobilya takımları ve aksesuarların yanında elektronik alanda da var olduğumuzu gösteren mağazamızın açılışını gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyetini her şeyden önde tutarak edindiğimiz vizyon ve misyonumuz ile hizmetimizi aktif olarak sürdürmekteyiz. Mağazamızın açılışına teşrif eden, şehrimizin en üst yöneticilerine, Ak Parti İlçe Başkanımıza, daire müdürlerimize, iş adamı arkadaşlarımıza,  çeşitli siyası partilerin temsilcilerine, Çubuklu esnaflarımıza ve tüm müşterilerimize ve Çubuk halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz“ dedi.

Açılışa özel ekstra indirimler yaptıklarını anlatan Vardar, “Açılış gününe özel bazı ürünlerde indirim yaptık, vatandaşın ilgisinden oldukça memnunuz. Bundan sonraki günlerde ise uygun teknoloji  ürünleriyle Çubuk’a hizmet vereceğiz” dedi.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ise, Vardarlar bünyesinde açılan Samsung Electronics Fabrika Satış Mağazasının bir evin tüm elektronik ihtiyaçlarının tek bir noktadan teminini mümkün kıldığını belirterek mağazanın ziyaretçilerine gezerken keyif alacakları ayrıcalıklı bir showroom sunduğunu belirtti.

Demirbaş, “Ben bu anlamda ilçemize böylesine güzel bir mağaza kazandırdığı için Vardarlar Ailesine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından yapılan dualar eşliğinde kurban kesimi ardından da mağaza açılışı gerçekleşti.

2dsc01822-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.