Bilgisayar Kursundaki Başarılarını Partiyle Kutladılar

Bilgisayar Kursundaki Başarılarını Partiyle Kutladılar

Çubuk Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bilgisayar kursuna devam eden kursiyerler, başarılarını düzenledikleri partiyle kutladılar.

Halk Eğitim Merkezince düzenlenen kursta başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldılar. Bilgisayar öğrenme ve sertifika sevinçlerini son gün düzenledikleri partiyle kutlayan kursiyerler, evlerinde yaptıkları pasta, börek, tatlı ve turşu gibi yiyecekleri birbirlerine ikram ettiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Tamer, düzenlenen veda partisinde, kursa katılan ve başarılı olan kursiyerlere aldıkları belgelerin okul diploması kadar önemli olduğunu söyledi.

Tamer, 160 saat süren kursta Sibel Koçak tarafından kursiyerlere bilgisayar kullanımı, işletme sistemlerinin temelleri, işletim sistemlerinin gelişmiş özellikleri, elektronik tablolama ve sunu hazırlama programları hakkında bilgilerin uygulamalı olarak verildiğini kaydetti.

Kurs bitimi ile birlikte yeni bilgisayar kursları açacaklarını da ifade eden Tamer, son zamanlarda ilçede bilgisayar kursuna büyük rağbet olduğunu da sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.