BG Dizayn Duvar Kağıdından Bayram Mesajı

BG Dizayn Duvar Kağıdından Bayram Mesajı

İthal ve Yerli dünyaca ünlü duvar kağıdı bayiliğini yapan BG Dizayn Duvar Kağıdı Sahiplerinden Burak Yavuz ve Gökhan Demirkan, yayımladığı bayram mesajında, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar son bulsun” temennisinde bulundu.

BG Diyazn Duvar Kağıdı adına mesaj yayınlayan Gökhan Demirkan, “Ülkemize yapılmaya çalışılan yaptırımların yanısıra bölgemizde ve İslam Aleminde yaşanan olaylar nedeniyle bayrama buruk giriyoruz. Bayramın acıların sona ermesi için vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yuvalarımızı nasıl güzelleştiriyor ve koruyorsak, vatanımızı ve milletimizi her türlü beladan korumak için bol dua ederek uyanık olmamız gerektiğini savunan Gökhan Demirkan, ’’Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan böyle bir dönemde eriştiğimiz Kurban Bayramı’nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum. Bunun içinde tüm inananları gönülden duaya davet ediyorum. Bu duygularla tüm ilçe halkımızın, milletimizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Allah’tan tüm dünya için barış ve huzur dolu günler diliyorum” diye konuştu.

BG DİZAYN DUVAR KAĞIDI

Yıldırım Beyazıt Mah. Ankara Blv. 27/A Çubuk, Ankara

0312 838 11 14

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.