BEM-BİR-SEN’den Kadın Üyelerine Check-Up

BEM-BİR-SEN’den Kadın Üyelerine Check-Up

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelerine CHECK-UP yaptı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN)"den Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelerine ücretsiz CHECK-UP çeki hediye edildi.



Tarih boyunca kadınların çalışma hayatında eşit haklara sahip olmak amacıyla vermiş olduğu mücadele, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adı altında simgelendiğine işaret eden Bem-Bir-Sen Ankara 1 nolu Şube Başkanı Latif Ramazan, başlangıçta sadece kadınların çalışma hayatı ile ilgili vermiş olduğu bu mücadele günümüzde siyasi, sosyal, eğitim, insan hakları vb. konulardaki yanlışlıkları ve eksiklikleri giderme mücadelesine dönüştüğünü vurguladı. Ramazan, bu yıl Bem-Bir-Sen olarak Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ankara"da bulunan kadın üyelere CHECK-UP hediye ettiklerini belirtti. Bu nedenle Özel Ankara Lina Kadın Sağlığı Merkezi ile anlaştıklarını ifade eden Ramazan, 8 Mart 2009 tarihinden başlayan bu uygulamanın 6 ay süreli olduğunu belirtti.

Ramazan, üyelerine verilen CHECK-UP hakkında şunları söyledi:"" Ankara ve çevre belediyelerde bulunan BEM-BİR-SEN üyesi kadın çalışanlar yanlarında götüreceği sevk kâğıdı ve sağlık karnesi ile herhangi bir katılım payı ödemeksizin CHECK-UP hizmeti alacaklar. Sağlık Merkezi"nde yapılan uygulamaların detayı üyelere dağıtılan broşürlerde yer almaktadır"" dedi


Bem-Bir-Sen Ankara 1 nolu Şube Başkanı Latif Ramazan ve Çubuk Belediyesi Bem-Bir-Sen temsilcisi Hikmet Metin, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çubuk Belediyesinde çalışan ve sendika üyesi olan kadınları tek tek ziyaret ederek, üyelerin Kadınlar Günü"nü kutladılar ve CHECK-UP hediyelerini verdiler. Ziyaret sırasında uygulamanın detaylarının yer aldığı broşürler kadın üyelere dağıtıldı. Kadın üyelerden Gülden Arat, uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: ""İlk defa böyle bir hediye alıyoruz. Sendikamızın Şube Başkanı ve yöneticileri ile Belediye Temsilcimize çok teşekkür ediyoruz""şeklinde konuştu.

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.