Belmek Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı

Belmek Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı

Çubuk'ta Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı BELMEK kursunda, kursiyerler tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Yavuz Selim Mahallesi PTT Caddesi'nde bulunan BELMEK kurs binasında açılan serginin açılışına Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Selma Okuroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve kursiyerler katıldı. Açılış, kursiyerlerin kursları hakkında yaptıkları tanıtıcı konuşması ve şiir okunmasıyla başladı.

Açılış töreni, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Selma Okuroğlu yaptığı konuşmada, BELMEK kurslarının hanımlara katkısını ve bugüne kadar BELMEK'ler de verilen hizmetleri anlattı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de, BELMEK kursunun önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, daha çok kişiye hizmet ede bilmesi için daha büyük yere ihtiyacın olduğunu kaydetti. İlçelerindeki kursiyerlerin birbirinden değerli eserleri profesyonel sanatçılar gibi yaptıklarını söyleyen Başkan Özden, hanımların kendilerine fırsat verildiğinde neler yapa bileceklerini kurslarda yaptıkları ürünlerle gösterdiklerini belirtti. Başkan Özden, ''BELMEK kurslarında hanımların boş zamanlarının
değerlendirilmesi, kendi evlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmelerinin yanı sıra edindikleri becerilerle aile ekonomilerine de katkıda bulunmalarının sağlanması amaçlanmaktadır. Bu kursları açan başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e ve ekibine teşekkür ederiz. Biz her konuda Büyükşehir belediyesi ile birlikte hareket ediyoruz. Bunun en güzel örneklerinden biride BELMEK ve BELTEK kurslarıdır. Bu kurslar Ankaralıların iftihar ettiği hizmetlerdir'' dedi.

Başkan Özden ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Selma Okuroğlu'nun birlikte açılışını yaptığı BELMEK kurs yerinde sergilenen çok sayıda nakış, resim, çini gibi eserleri ilgiyle gezerken, kurs yetkililerinden birbirinden değerli eserler hakkında bilgi de aldılar.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.