Belediye'nin Adsız Kahramanları

Belediye'nin Adsız Kahramanları

Kademe Amirliği çalışanları adı çok duyulmayan, fakat belediyenin adsız kahramanları denilebilecek; bütün hizmetlerin yürütülmesine hızla devam ediyorlar

Çubuk Belediyesi Kademe Amirliği çalışanları, konumları gereği adı çok duyulmayan, fakat belediyenin adsız kahramanları denilebilecek; bütün hizmetlerin yürütülmesinde yüksek öneme haiz bir görevi ifa etmekte.
Çubuk Belediyesi Kademe Amirliği personeli özellikle atıl vaziyette duran eski iş makinelerini modernize ederek hizmete sunmuşlardır. En son projelerinden biride çekici modernize ederek hizmete sunacak olmalarıdır.
Yürütülmekte olan hizmetler sırayla şöyledir; Çocuk oyun grupları ve parklarda yer alan şehir mobilyası diye adlandırılan bütün park ve sosyal alan ekipmanları Kademe Amirliğinde imal edilip Çubukluların hizmetine sunuluyor. Yapılan bu işlerle ciddi bir tasarruf sağlanıyor. İşlerin süratle tamamlanması ve bakımların kendi imkânları ile yapılması ciddi avantajları beraberinde getiriyor olması çubuk halkı tarafından göz ardı edilemeyecek bir gerçektir. Ayrıca Kademe Amirliği bünyesinde bulunan marangoz atölyesinde her türlü marangozluk işleri de yürütülmekte. Belediyeye ait bütün motorlu taşıtların periyodik bakımları ve tamirleri de Kademe Amirliği atölyelerinde uzman personel tarafından yapılmakta. Bunların dışında irili ufaklı daha birçok görevin ifasında rol alan Kademe Amirliği Çubuk’umuzun daha da güzelleşmesinde ve inşasında rol oynayan bütün birimlerin güç merkezi konumunu sürdüren Kademe Amirliği Personeline Çubuk Haber ekibi olarak başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.