Belediyeden Okullar'a Projeksiyon Cihazı

Belediyeden Okullar'a Projeksiyon Cihazı

Belediye Başkanı Lokman Özden, kendisinden projeksiyon cihazı talep eden öğretmenlerin isteğini yerin getirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, okul ziyaretlerinde kendisinden projeksiyon cihazı talep eden öğretmenlerin isteğini yerin getirerek, okullara projeksiyon aleti hediye etti.

Yarıyıl tatili nedeni ile ilçede bulunan okulları ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ziyaret ettiği sınıflarda kendisinden projeksiyon cihazı isteğinde bulunan öğretmenlerin ve öğrencilerin isteğini yerine getirdi.

Başkan Özden’in emir ve direktifleri doğrultusunda Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınan 5 adet projeksiyon cihazları, Destek Hizmetleri Müdürü ve personeli tarafından Çubuk Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Dumlupınar ve Yukarı Çavunudur ilköğretim okullarının sınıflarına teslim edildi.

Başkan Özden’in okullarını ziyaret ederek öğretmenleri ve öğrencileri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ayla Çiftçi, ’’Belediye Başkanımızın eğitime ve öğretime yeteri kadar hassasiyet gösterdiği için kendileri ile gurur duyuyoruz. Kendileri de bir zamanlar öğretmenlik yaptığı için okulların ve öğretmenlerin sorunları çok iyi biliyor. Buda gerçekten bizim için bir şanstır. Ben bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarım adına kendilerine hediyeleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Eğitim ve öğretime yapılan desteğin hiçbir zaman boşa gitmediğini vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ’’Bizim yönetimimiz süresince eğitim ve öğretime olan desteğimiz ilk sıralarda olacaktır. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde, gücümüzün yettiği oranda okullarımıza katkıda ve destekte bulunmaya çalışıyoruz. Okullarımızın teknik donanım ihtiyaçları yanında, bakım ve onarım gibi ihtiyaçları da bize iletildiğinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu tip hizmetlerimiz bundan sonrada aralıksız devam edecektir’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.