Belediyeden Kurs Atağı

Belediyeden Kurs Atağı

Çubuk Belediyesi Sosyal Etkinlikler İçin Kurs Açıyor

Çubuk Belediyesi sosyal etkinlikler çerçevesinde değişik dallarda kurslar düzenleyecek. Düzenlenecek sosyal etkinliklerde kursiyerlere bocce, dart, tenis, voleybol, güreş, jimnastik, basketbol ve  halk oyunları kursları verilecek.

Çubuk Belediyesi sosyal etkinlikler çerçevesinde değişik dallarda kurslar düzenleyecek. Konuyla ilgili bilgiler veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ‘’Vatandaşlarımız sosyal ve kültürel aktiviteler için sık sık istekte bulunmaktalar. Bizde halkımızın istekleri doğrultusunda, imkanlarımız dahilinde bu tür aktiviteleri gerçekleştireceğiz. Başta halk oyunları kursu olmak üzere, bocce, dart, tenis, voleybol, güreş, jimnastik ve basketbol  kursları açarak her yaştan vatandaşlarımıza yönelik sosyal çalışmalar yapılacaktır. Alt yapıları hazırlanan bu çalışmalarımız yakın zamanda faaliyete geçirilecektir. Konusunda uzman olan hocalarımız tarafından bu dersler  verilecektir. Bu tür sosyal aktiviteler vatandaşlarımızın birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamakta, hem de boş vakitlerini değerlendirmelerinde yardımcı olmaktadır. Zaman içersinde bu tür kurslar talebe göre çeşitlendirilerek çoğaltılacaktır’’ dedi.

                Kurslara katılmanın yaşı ve sınırı olmadığını ifade eden Başkan Özden, ’’7’den 70’e bütün halkımı bocce, dart, tenis, voleybol, güreş, jimnastik ve basketbol  gibi kurslara katılarak spor yapmaya davet ediyoruz’’ dedi

İlk etapta, 8 branşta açılacak olan ve Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda verilecek olan kurslar, her branşta haftada 10 saat olarak düzenlenecek. Kurslara katılmak isteyen her yaş gurubundan isteklilerin, Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurarak isimlerini yazdırmaları gerektiği ve bilgi almak isteyenlerde 0312 837 17 59 numaralı telefondan gerekli bilgileri de ala bileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.