Belediye'den Gençlik Konseri

Belediye'den Gençlik Konseri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çubuk Belediyesi Gençlik Konseri düzenledi.

19 Mayıs Atatürk"ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çubuk Belediyesi tarafından organize edilen gençlik konseri dün gerçekleştirildi.

Atatürk parkında yapılan konsere Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Toprak, Ak Parti İlçe Başkanı Dr.Tuncay Acehan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yerel Sanatçı Ahmet Yılmaz"ın sunumunu gerçekleştirdiği program protokolün katılımı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Belediye Başkanı Lokman Özden, “19 Mayıs bir gençlik bayramıdır. Türk gençliği bu kutsal emanete sonsuza kadar sahip çıkacaktır. Bizlerde sosyal belediyeciliğin gereği siz gençlere belediyemizin bütçesini kullanmadan güzel bir gençlik konseri düzenledik. Bu tür konserler düzenlemeyede devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından okul öğrencilerinden oluşan Rock Grubu konser verdi. Ardından Seğmen Ekibi, Halk oyunları ekibi ve Kolbastı Oyun ekibleri oyunlarını sergileyerek geceye renk kattılar. 

Daha sonra okul öğrencilerinden Çubuk Cumhuriyet İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencisi Buse Nur Dağlar, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyarak seyircileri ve protokolü duygulandırdı. Küçük kız izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Belediye Başkanı Lokman Özden, Dizüstü Bilgisayar ile ödüllendirdiği Buse Nur Dağları ve ailesini kutladı.


ÇUBUK - GENÇLİK KONSERİ

Yerel Sanatçı Ahmet Yılmaz"da gurubu ile oyun havası parçaları seslendirdiler. Birbirinden güzel parçalar ile konser veren gurup izleyenlerden büyük alkış aldı.

Program gece saat 23.00'de sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum