Belediyeden 4000 Kişiye İftar Yemeği

Belediyeden 4000 Kişiye İftar Yemeği

Çubuk Belediyesi geçen yılarda olduğu gibi yardıma muhtaç ailelere, hasta ve bakıma muhtaç olanlara, belediyeye ait yemek hanede hazırladığı yemekleri gene belediyeye ait araçlarla iftar vakti evlere servis yapıyor.

       Daha öncesinden titizlikle araştırılıp tespit edilen bakıma muhtaç kişilere, belediye personeli tarafından evlerine kadar götürülen yemekler halk tarafından taktirle karşılanıyor.

“4000 kişiye evinde iftar yemeği”

Çubuk Belediyesi tarafından Ramazan ayının gelmesiyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları da hız kazanmış durumda. Çubuk Belediyesi tarafından sürdürülen bu çalışmalardan birisi de kimsesiz ve düşkünlerin evlerine her gün sıcak yemek servisi yapmak.

 

Ramazan ayı boyunca sürecek olan yemek servisine Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca"da katılıyor. Bu vesileyle Çubuklu hemşerilerimizin evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etme ve sıkıntılarını dinleme fırsatı da yakalamış oluyoruz diyen Başkan Tuğluca, Ramazan ayının öneminin bu şekilde bir kez daha ortaya çıktığını söylüyor.

Yemek hanede aşçıları ve servis yapan dağıtım personelini sık sık ziyaret eden Başkan Tuğluca, personel ile sohbet etmeyi de ihmal etmiyor. Ziyaretler esnasında görevlerinin ehemmiyetini anlatıyor ve yemek dağıtımları esnasında personelin izlenimlerini dinliyor. Dağıtım esnasında çok titiz olmaları gerektiğini de sık sık hatırlatan Başkan Tuğluca, görevlilere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek onları motive ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum