Belediyede Buruk Bayrmalaşma

Belediyede Buruk Bayrmalaşma

Çubuk Belediyesinde Kurban Bayramının ikincisi gün yapılan bayramlaşma töreni önceki yıllara göre buruk geçti.


Kurban Bayramının ikinci günü belediye personeli ile Mehmet Akif Kültür Merkezinde bayramlaşan Çubuk Belediye Başkan Vekili Ünal Arıcı, arkadaşlarının bir kısmının burada olmaması kendilerini ve personeli üzse de devlette devamlılık ilkesi olduğundan çalışmalarına aynı hız ve tempoda devem edeceklerini söyledi.

Başkan Vekili Ünal Arıcı sözlerine şöyle devam etti;'' Biz Çubukluyuz ve bu ilçede yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın belediye çalışanı olarak bizlerden beklentileri var, milletin işini daha bir istekli yapmaya devam etmelisiniz. İnsan böyle yaşıyor. Doğuyor, büyüyor, hizmet ediyor ancak yaptığı hizmet bilinir veya bilinmez bunu da zaman gösterir, ondan sonrada göçüp gidiyor. Aramızda önceki yıllarda olan bazı arkadaşlarımız yok. Allah yardımcıları olsun. İnsanlara en faydalı hizmetleri yapmak için, doğru yolda ilerlemeliyiz. Halkımız için çalışıp mücadele edip hizmet üretmeliyiz.'' Dedi

Daha sonra Belediye Başkanı Vekili Ünal Arıcı, Belediye Meclisi üyeleri, Başkan yardımcıları, Birim Müdürleri ve belediye çalışanları ile bayramlaştı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.