Belediye Yeni Hizmet Binası Yapıyor

Belediye Yeni Hizmet Binası Yapıyor

Çubuk Belediyesi yeni belediye hizmet binasının yapılacağı alanda çalışmalara başladı.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan belediyenin bugüne kadar fiziki anlamda yetersiz alanlarda hizmet sunmaya çalıştığını kaydetti.

Projenin ortak mutabakatla seçildiğini söyleyen Acehan, projenin her yönüyle gelecek nesillere bırakılacak güzel bir yapı olacağını belirtti.

Belediye binasının kendine has mimari tarzda yapılacağını anımsatan Acehan, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi eski bina, gelişen ve büyüyen kentimize hizmet sunmakta zorlanmakta idi. Bu yüzden yeni bir binaya ihtiyaç duyulmuş olduğundan bu konuda bir çok proje hazırlattık. Belediye meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla birlikte aralarından ilçemize uygun olanı seçtiğimiz kendine has mimari özellik taşıyan proje uygulamaya konulmuştur. Mevki itibariyle eski terminal ve zabıta müdürlüğümüzün olduğu alana yapılacak belediye hizmet binası 21 milyon 580 bin liraya mal olacak. Toplam 14 bin 95 metrekarelik alan üzerinde 6 bin 926 metrekarelik inşaat alanı bulunacak, başkanlık ve hizmet binası olmak üzere iki bloktan oluşmaktadır. Başkanlık binası 3 kat ve hizmet binası 6 kattan oluşacak. Hizmet binasının alt katında yapılacak otoparktan hariç 4 bin 880 metrekarelik peyzaj ve açık otoparkta bulunacak. Tüm belediye birimlerini bir araya toplayacak proje 650 günde tamamlanacak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum