Belediye Çalışanlarının Key Ödemeleri Yapıldı

Belediye Çalışanlarının Key Ödemeleri Yapıldı

Çubuk Belediyesi, Emekli ve Çalışan Personelin Konut Edindirme Yardımı (key) Paralarının Geri Ödemelerini Tamamladı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde 45 emeklinin katılımıyla 80 emekli ve 33 de çalışan personel olmak üzere toplam 113 kişiye KEY ödemesi yapılırken, hak sahiplerine yaklaşık 74 bin TL geri ödeme yapıldı.

Belediye Başkanı Lokman Özden , burada yaptığı açıklamada, 'Mali Hizmetler Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalarla, belediyemizde çalışan ve belediyemizden emekli olan toplam 113 kişinin KEY ödemeleri yapıldı. Hak sahibi arkadaşlarımıza yaklaşık 74 bin TL geri ödeme yapılırken, 33 çalışanımız da bu geri ödemelerden yararlandı' diye konuştu.

Belediyede uzun yıllardır çalışıp ilçeye hizmet etmiş insanları bir arada görmekten son derece mutlu olduğunu söyleyen Başkan Özden, belediyenin hizmetleri konusunda dünün çalışanlarının ve bu günün emeklilerinin öneri ve görüşlerine her zaman açık olduklarını kaydetti.

Özden, 'Benim kapım herkese sonuna kadar açıktır. Herkes ilçemiz için yapıla bilecekleri, önerilerini, isteklerini söylerse, hepimiz ve ilçemiz için en iyisi olur. Biz tüm halkımızla birlikte ilçemizi yönetiyoruz. Bunun içinde buradayız' dedi.

Belediyenin yaptığı çalışmalardan da bahseden Başkan Özden, 'Geri ödemesini alan bütün arkadaşlarımızın ağız tadıyla ve sevdikleriyle birlikte paralarını harcamalarını diliyorum' temennisinde bulunarak toplantıya katılanlara çeklerini dağıttı.

Söz alan belediye emektarları KEY ödemelerinden dolayı Başkan Özden'e teşekkür ederek, ödenen paralardan daha çok uzun süre görüşemedikleri dostları ile görüşmenin kendilerini mutlu ettiklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.