Belediye Başkanı Lokman Özden Yeni Emniyet Müdürünü  Ziyaret etti

Belediye Başkanı Lokman Özden Yeni Emniyet Müdürünü Ziyaret etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın ve Hüseyin Doğanay ile birlikte, Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Ergün Doğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın ve Hüseyin Doğanay ile birlikte, Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne atanan Ahmet Ergün Doğdu"ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Başkan Özden, görevine yeni başlayan Ahmet Ergün Doğdu"ya başarılar diledi. Emniyet ve asayişin yılmaz koruyucuları olan Emniyet mensuplarının, çok önemli görevler üstlendiklerini, bugüne kadar da bu görevi başarıyla yerine getirdiklerini belirten Başkan Özden, ""Huzur ve güvenin temininde bugüne kadar büyük bir özveriyle çalışan tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızı sizin şahsınızda kutluyorum. Size öncelikle ilçemize hoş geldiniz ve ilçemizde başarılı görevler diliyorum. Belediye olarak, diğer kurumlarla olduğu gibi her zaman, her türlü sorun ve isteklerinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim"" şeklinde konuştu.

Kendisinin artık Çubuklu olduğunu ifade eden Çubuk İlçe Emniyet Müdürü Doğdu da Başkan Özden"in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ""Sayın Başkanımızın bu nazik ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Çubuk"u Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri olması için başta yerel yönetimler olmak üzere tüm kurumların ve halkımızın desteği ile birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum