Belediye Başkanı Acehan Stk Temsilcileriyle Buluştu

Belediye Başkanı Acehan Stk Temsilcileriyle Buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştu.

Başkan Acehan, Barbaros Mahallesinde belediyeye ait bir tesiste düzenlenen toplantıda, ilçede bin 361 kilometrekarelik alanda hizmet verdiklerini, dolayısıyla her noktaya ulaşamayabileceklerini kaydetti.

İlçeye kalıcı eserler bırakmaya çalıştıklarını ifade eden Acehan, bazı parklarda bulunan oyuncak gruplarının ve kamelyaların yakılmasının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Acehan, gerçekten dehşet verici bir durumla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "Bu çocuklar, hepimizin ortak malı, kamu malı olan malzemeleri yakarak ne istiyorlar, nasıl bir zevk alıyorlar hakikaten araştırılması ve analiz edilmesi gereken bir durum. Bu çocuklarımıza karşı bizler örnek olacağız, terbiye edeceğiz ve eğiteceğiz." dedi.

İlçede yeni bir sanayi sitesi kurulması için çalışmalara başlanıldığını hatırlatan Çubuk Ağaç ve Madeni İşler Başkanı Selahattin Kalaycı'da tüm sivil toplum kuruluşlarının destek vermesini istedi.

Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman da ilçede en büyük sorunun geleceğin teminatı olan gençlere yönelik eğitim ve öğretim sorunu olduğunu dile getirdi.

Toplantıda, AK Parti ilçe Başkanı Demirbaş, anayasa değişikliği için yapılacak referandumhakkında bilgi verdi.

Toplantıya, 40'a yakın STK temsilcisi katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.