BBP Dursun Varol İle Devam Dedi

BBP Dursun Varol İle Devam Dedi

BBP Ankara İl Başkanı H. Hüseyin Bozok ve yönetimi BBP Çubuk İlçe Teşkilatını Ziyaret etti.BBP Çubuk İlçe Başkanlığına Eski Başkan Dursun Varol tekrar seçildi.

           Yapılan görüşmelerde başta ülkenin sorunları olmak üzere Çubuk İlçesine ve İlçe Teşkilatına dair değerlendirmeler yapıldı.
            Ankara İl Başkanı H. Hüseyin Bozok AKP iktidarının artık iyiden iyiye çuvalladığını belirterek, baskın bir yerel seçime hazırlıklı olunmasını söyledi. Anayasa mahkemesi kararına ilişkin konuşan Bozok, hükümetin ve onu destekleyen basının şişirme gündemlerle milleti oyaladığını ve ekonomik daraltının göz ardı edilmesini sağlamaya çalıştıklarını belirtti. İlçe sorunlarınıda dinleyen Bozok Şehitler diyarı olan Çubuk başta Genel Başkanımız olmak üzere BBP" nin önem verdiği ilçelerin başında gelir. Bundan dolayı Çubuk"un sorunlarına ilişkinde destek verileceği sözünü verdi.

          BBP Çubuk eski ilçe başkanlarından Durali Simsar Vatandaşına ÇULSUZ diyen bir Maliye Bakanının şiddetle kınanması gerektiğini ve paranın başında duran kişinin bu sözü asla söyleyemeyeceğini, bu sözüne karşın düşünmeksizin istifa etmesi gerektiğini belirtti.

          Yapılan istişareler sonucu eski ilçe başkanı Dursun Varol gerek ilçe yöneticileri, gerek eski ilçe başkanları ve Alperen Ocakları"nında desteği ile göreve tekrar devam etmesine karar verildi.  Dursun Varol "BBP Çubuk İlçe Teşkilatındakilere ve Çubuk Alperen Ocakları yönetimindekilere verdikleri desteği boşa çıkarmayacağını ve bu görevi layıkı ile yerine getireceğini söyledi. Dursun Varol Sözlerine şöyle devam etti"Adaletin, Türk-İslam Birliğinin baş savunucusu BBP tüm hızıyla Çubuk"taki çalışmalarına devam edeceğini ve tek dürüst, temiz liderin Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı MUHSİN YAZICIOĞLU olduğunu belirterek, insanların önümüzdeki yerel seçimlerde daha bilinçli ve ileriyi görerek Türk Milleti"nin iyiliğini düşünmesi gerektiğini ve siyaseti içi ile dışı bir olan, güvenilir kendi çıkarı için değil milleti için çalışan, zıtlık değil ahlak siyaseti yapan insanlara destek vermeleri gerekmektedir"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum