Bayramda ulaşım ücretsiz

Bayramda ulaşım ücretsiz

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilerin Ramazan Bayramı ve 9 güne uzayan tatili ...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilerin Ramazan Bayramı ve 9 güne uzayan tatili rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla tüm önlemleri aldı. Belediye otobüsleri bayram süresince yine ücretsiz hizmet verecek.


Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 9 günlük tatil süresince alışveriş, konaklama, ulaşım merkezleri ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak.


Zabıta ekipleri, Ankara'ya gelecek ve şehir dışına çıkacak vatandaşların huzurunu sağlamak için de Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde denetimlerini arttırdı. Ayrıca şehir içi ulaşımı sağlayacak özel halk otobüsü, minibüs ve taksiler de zabıta müdürlüğü ulaşım ekiplerince denetlenecek. “Çevre Zabıtası” ekipleri takviyeli olarak denetimlerini sürdürerek, çevre ve gürültü kirliliği ile ilgili şikayetleri değerlendirecek.


Başkentlilerin alışverişlerini rahat ve güvenli bir ortamda yapabilmeleri için önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da işportacıların bulvar ve caddeleri işgal etmelerine izin verilmeyecek.


Ankaralılar 3 günlük Ramazan Bayramı süresince kent içi ulaşımda EGO otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum