Bayramda 'EGO'lar Ücretsiz

Bayramda 'EGO'lar Ücretsiz

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin Aldığı Karar Doğrultusunda Kurban Bayramı Süresince Ego Otobüsleri Başkentlilere Ücretsiz Hizmet Verecek.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karar doğrultusunda Kurban Bayramı süresince EGO otobüsleri Başkentlilere ücretsiz hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da Başkentlileri sevindirdi.

Mecliste verilen önergenin oy birliğiyle kabul edilmesi doğrultusunda, 16-19 Kasım tarihleri arasında Ankaralılar, EGO otobüslerinden ücretsiz yararlanacak.

Toplantıda, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ASKİ Spor ve EGO Spor kulüplerinde amatör branşlarda elde edilen olimpiyat, dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarında ve kazanılan derecelere göre ödüllendirilmesi için bir ödül yönetmeliği hazırlanması, ayrıca gençler ve yıldızlar kategorileri de belirtilerek bir karar alınmasına ilişkin önerge de üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.