BAYRAM AYDIN’IN ‘BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDAKİ BAŞARISI...

BAYRAM AYDIN’IN ‘BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDAKİ BAŞARISI...

51 yaşındaki atlet Bayram Aydın, Büyük Atatürk Koşusu’nda büyük bir başarıya imza attı.

 Şuayip YAMAN

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından bu yıl 80.’si düzenlenen ‘Büyük Atatürk Koşusu’ 27 Aralık Pazar günü, 10,8 kilometrelik güzergâhta gerçekleşti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 96. yıl dönümü sebebiyle organize edilen organizasyon, saat 14.00'te Dikmen Keklik Pınarı'ndan başlayıp, TCDD Genel Müdürlüğü Ankara Garı önünde son buldu.

Aydın 8’inci defa koştuğu ‘Büyük Atatürk Koşusu’nda ; Genel Klasman’da 900 kişi içinde 132’inci , kendi ‘Yaş Kategorisi’nde ise 3. olarak izleyicilerden büyük alkış aldı.

İlerleyen yaşına aldırış etmeden 10,8 kilometrelik parkuru koşan atlet,  azmi ve mücadelesiyle parmak ısırttı. Yarışı vatandaşların büyük alkışlarıyla tamamladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişini kutlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Büyük Atatürk Koşusu’nda; Koşu sonrası TRT Spor muhabirinin sorularını yanıtlayan 51 yaşındaki delikanlı Bayram Aydın, “Bu koşuya katılmak benim için bir gurur ve onurdu. Sıralama önemli değil. Önemli olan koşuya katılmaktı” dedi.

Bayram Aydın ayrıca, başarısında önemli rol oynayan, her zaman katkı ve desteklerini esirgemeyen Özen Ekmek Fırını ortaklarından Hüseyin Karaca, Nuh Karaca, Necati Karaca, İdris Karaca ve Çubuk Spor Genç Takım antrenörü Semih Bilgin’e teşekkür etti.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.