BAYRAM AYDIN ‘BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NA KATILACAK...

BAYRAM AYDIN ‘BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NA KATILACAK...

Çubuklu Atlet Bayram Aydın, 27 Aralık Salı günü “Büyük Atatürk Koşusu’na katılacak. Aydın bu koşuya şimdiye kadar 14 defa katılmış, bu 15. koşu olacak.

 Şuayip YAMAN

52 yaşındaki ‘ihtiyar delikanlı’ Bayram Aydın, 27.12.2016 Salı günü Ankara’da düzenlenecek olan ‘Büyük Atatürk Koşusu’na katılacak.

 

Türkiye’nin en eski atletizm gelenekleri arasında yer alan ve 1936 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen klasik yarış ‘Büyük Atatürk Koşusu’nun 81.’si 27 Aralık 2016 Salı günü gerçekleşecek.

 

Pehlivanlar Yatırım Danışmanlık Şirketi’nin sponsorluğu, Çubuk Belediyesi yetkilileri ve Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi eski başhekim yardımcılarından Diş Doktoru Ahmet Tan’ın katkı ve destekleriyle ‘Büyük Atatürk Koşusu’na hazırlanan atlet Bayram Aydın, “Sporun yaşı yok. 52 yaşındayım. Her gün koşuyorum. Üstelik hiçbir organizasyonu da kaçırmıyorum. Hayatımın sonuna kadar bu sporu yapmak istiyorum. Kendimi hala genç ve dinç hissediyorum.

 

‘Büyük Atatürk Koşusu’nu da en iyi derece ile bitirmek istiyorum. Bunun için de günlerdir hazırlanıyorum. İnşallah destekleri boşa çıkarmam ve başarılı olurum.

Gençlere tavsiyem boş vakitlerinde sürekli yürüsünler ve hatta koşsunlar” dedi.

52 yaşında bile yaptığı sporla gençlere taş çıkartan, emekli olduğu halde yaşamını daha iyi bir şekilde devam ettirmek için bir ekmek büfesinde çalışan, bulduğu boş vakitlerde ise spor yapan Bayram Aydın’ın bu davranışının tüm gençlerimize örnek olmasını temenni eder; Kendisine ‘Büyük Atatürk Koşusu’nda da başarılar dileriz.

bayram-aydin.jpg

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 96. Yıl Dönümü sebebiyle düzenlenen 81. Büyük Atatürk Koşusu, 10.8 kilometrelik parkurda, saat 14.00'te Dikmen Keklik Pınarı'ndan başlayacak ve TCDD Genel Müdürlüğü Ankara Garı önünde son bulacak.

Büyük Atatürk Koşusu için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayram Aydın, “Sporun yaşı yok. Benim çalışma azmim ve heyecanım tüm gençlere örnek olsun.

 

Bu kez daha iyi bir derece yapacağım.

 

575 erkek ve 150 kadın atletin kaydolduğu yarış sonrasında genel sıralama, yaş grupları ve takım podyumlarının ödül törenleri Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak...

20161218_205915.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.