BAYRAM AYDIN ‘82. BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NA KATILACAK...

BAYRAM AYDIN ‘82. BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NA KATILACAK...

53’lük “İhtiyar Delikanlı” Bayram Aydın; 27 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan, ‘82. Büyük Atatürk Koşusu’na katılacak.

Şuayip YAMAN

Kesintisiz olarak 1936 yılından bu yana düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu, 27 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 14.00’da Dikmen Keklikpınarı’ndan başlayacak.

 27 Aralık 1919 tarihinde Milli Mücadele’nin merkezi olarak belirlediği Ankara’ya ilk adımını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün intikalinin yıldönümü sebebiyle organize edilen “Büyük Atatürk Koşusu” 82. kez koşulacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 98. yıl dönümü sebebiyle düzenlenecek olan “82. Büyük Atatürk Koşusu”,  27 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 14.00’de Dikmen Keklikpınarı’ndan başlayacak, 10,8 km.lik koşu, TCDD Genel Müdürlüğü Ankara Garı önünde sona erecek... 

Bayram Aydın’ın yaşam tarzı gençlere örnek olmalı..

İlçemizin ve koşu camiasının sevilen sporcusu “İhtiyar Delikanlı” Bayram Aydın; 27 Aralık 2017 Çarşamba günü yerli ve yapancı atletlerin katılacağı Büyük Atatürk Koşusu’nda yerini alarak, başarılı olmak ve ilçemizi en iyi temsil etmek için koşacak. 

Sporun yaşı olmadığını ifade eden Bayram Aydın, geçtiğimiz yıllarda 8 kez ‘Büyük Atatürk Koşusu’na katılmış kendi kategorisinde başarılı derecelere imza atmıştı.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nden emekli olan Bayram Aydın, birkaç yıl bir ekmek büfesinde çalıştıktan sonra şimdiler de özel bir işyerinde çalışıyor.

Boş vakitlerinde de spor yapıyor.

Atletizmi çok sevdiğini ve bu konuda kendini geliştirdiğini ifade eden 53 yaşındaki ihtiyar delikanlı Bayram Aydın, “27 Aralık Çarşamba günü Ankara’da yapılacak “Büyük Atatürk Koşusu” için çalışmalarımı ‘Yürüyüş Yolu’nda aralıksız sürdürüyorum.

Maraton’da en iyi dereceyi çıkartmaya çalışacağım. Bu Maraton için sponsorluğumu yapan “İncesu Emlak”  sahibi Deda İncesu’ya katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.”

53’lük ihtiyar delikanlı Bayram Aydın’ın bu yaşam tarzı, umarım ilçede başıboş, madde arkasından koşan gençlere ve kahve köşelerinde oturanlara örnek olur.

f2ef8271-3417-4e72-9818-3a000b42e12e.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.