Bayan Gökçek Yoksul Evlerinde

Bayan Gökçek Yoksul Evlerinde

Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in eşi muhtaç aileleri ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in eşi Ayten Özden, Çubuk ilçesinde yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti.

Nevin Gökçek ve Ayten Özden, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrasında gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, aile fertlerinin sorunlarını dinlediler ve çeşitli yardımlarda bulundular.

Nevin Gökçek ve Ayten Özden'in ilk olarak ziyaret ettikleri Yavuz Selim Mahallesi'nde bir gecekonduda oturan Gülüzar Çınarcı, eşinin eve gelmediğini, 3 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi.

''Geçinmekte zorlanıyoruz. 11 yaşındaki oğlum İbrahim Çınarcı'nın topladığı hurdalarla geçinmeye çalışıyoruz'' diyen Çınarcı, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı gıda yardımına teşekkür etti.

İbrahim Çınarcı'nın hurdadan topladığı bisikleti görünce duygulanan Nevin Gökçek, İbrahim'in yüzünü öperek, ona sarıldı.

Maddi sorunlar nedeniyle kızını okula yazdırmayan anne Çınarcı'ya kızan Nevin Gökçek, eğitimin önemini belirterek, '' Biz ne gerekiyorsa yaparız. Kızını pazartesi günü liseye yazdır'' dedi.

Başkan Özden de yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ve Nevin Gökçek'in bu tür yardımları sadece Ramazan ayında değil her zaman gerçekleştirdiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.