Battaniye ve Halılarda Çok Özel Kampanya!

Battaniye ve Halılarda Çok Özel Kampanya!

Öztürkler Mobilya enfelasyon ve dolardaki artışa inat battaniye ve halılarda çok özel bir kampanya başlattı. Vatandaşın alımı için yüzde 10 değil yüzde 50’iye varan indirim başlatan Öztürkler Mobilya, evinizi ve eşyalarınız yenilemeniz için süper kampanya

Öztürkler Mobilya enfelasyon ve dolardaki artışa inat battaniye ve halılarda çok özel bir kampanya başlattı. Vatandaşın alımı için yüzde 10 değil yüzde 50’iye varan indirim başlatan Öztürkler Mobilya, evinizi ve eşyalarınız yenilemeniz için süper kampanya başlattı. 

Çift kişilik, tek kişilik battaniye ve nevresim takımlarında çok büyük kampanya başlatan Öztürkler Mobilya, döşemeli ürünlerden Kanepe, Oturma Grupları ve Koltuk takımlarında, Panel Mobilya Grubunda Yatak Odası, Yemek Odası ve Genç Odası Takımları ile Yatak, Baza ve Halı ürün gruplarında da özel indirim başlattı.

Mağazada bakarak, görerek ve kıyaslayarak inceleyebileceğiniz ürünler sizleri bekliyor. Öztürkler Mobilya’da kaliteli, yenilikçi ve garantili hizmet felsefesiyle, evinizin ölçülerine uygun size özel tasarımlarla istediğiniz modellerde üretim yapılıyor.

Öztürkler Mobilya’da kanepeden oturma gruplarına, yatak odasından mutfak dolabına, yüklükten vestiyerlere, balkon mobilyalarından banyo mobilyalarına aradığınız her şey bulunmakta.

-Eviniz İçin Aradığınız Her şey Burada,  Bize Uğramadan Karar Vermeyin

Mobilya ve ev dekorasyonu adına aradığınız her şey ve daha fazlası, binlerce model üstelik en iyi fiyat garantisi ile alış veriş olanağı.

-Mutfak Masası- Sandalye - Tv Sehpaları - Sehpalar  - Zigon Sehpalar - Yatak ve Baza- Halılar Nevresim Takımları  - Uyku Setleri - Yatak Örtüleri - Yorgan - Alez  - Çarşaf - Yastık - Pike Takımları - Battaniye Yatak Odaları - Yemek Odaları - Genç Odaları- Kanepeler  - Koltuk Takımları - Köşe Takımları - Yataklar - Bazalar  - Başlıklar ve aradığınız her şey burada.

7b45ec4b-45fd-4dd5-8d80-dcb61d4aa2c5-001.jpg90445c0e-3eae-4cc8-8604-d72e63cf8eae-002.jpgfbaa8585-8907-4ca4-bd75-084caa362aff.jpgwhatsapp-image-2018-10-20-at-11.25.30.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.