BAŞSAVCI YILDIRIM GÖREVİNE BAŞLADI

BAŞSAVCI YILDIRIM GÖREVİNE BAŞLADI

Çubuk ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım yeni görevine başladı.

Çubuk ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım yeni görevine başladı.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığından Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve yeni atanan Ömer Faruk Yıldırım göreve başladı. 

İlçede faaliyette bulunan basın mensuplarından Haber Çubuk ve Yeni Haber Gazetesinin imtiyaz sahibi Refik Bayram, Çubuk Haber, Yediyirmidört Haber ve Sektör Ankara’nın imtiyaz sahibi Osman Şahbudak ve Çubuk Belediyesi Basın Merkezi Sorumlusu Hüseyin Yiğiner göreve başlayan Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olmasını diledi.

 2img_2515.jpgÖMER FARUK YILDIRIM KİMDİR

Ömer Faruk Yıldırım, 1976 yılında Sivas ilinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Sivas’ta tamamlayan Yıldırım, 1994-1998 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisans eğitimini, 2000-2003 yılları arasında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1999 yılında Hâkim-savcı adayı olarak mesleğe başladı. 2002-2005 yılları arasında Kars Cumhuriyet Savcısı, 2005-2007 yılları arasında Kangal Cumhuriyet Savcısı, 2007-2011 yılları arasında Kınık Cumhuriyet Savcısı, 2011-2015 yılları arasında Kayseri Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Yıldırım, 2015 Ocak Kararnamesi ile Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Halen Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Doktora yapmakta olan Yıldırım, iyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.