Başsağlığı ve Ziyaret

Başsağlığı ve Ziyaret

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği , Konya İli inzibat taburun'da vatani görevini ifa ederken hastalık sonucu vefat eden Erdem Göktepe için başsağlığı mesajı yayınladı.

BAŞSAĞLIĞI ve ŞEHİT YAKINLARINA ZİYARET

İlçemiz Barbaros Mahallesinde ikamet eden ve Ankara İli, Kalecik İlçesi, Tavşancık Nüfusuna kayıtlı olan, 08.04.1987 Ankara doğumlu Erdem GÖKTEPE, 1987/4 devre olarak gitmiş olduğu, Konya İnzibat Çavuş Eğitim Okulunda, vatanı görevini yaparken, 30.11.2007 tarihinde 11 günlük asker iken hastalanarak vefat etmiştir.


Bu nedenle hakkın rahmetine kavuşan; Erdem GÖKTEPE"ye, ALLAH"tan Rahmet,
Babası Mehmet Ali GÖKTEPE"ye
Annesi Emine Asuman GÖKTEPE"ye
Abisi Celal Abbas GÖKTEPE"ye
Abisi Emrah GÖKTEPE"ye
Ablası Hanım BAL GÖKTEPE"ye
Ayrıca,
Merhumun tüm akrabalarına, köylülerine ve yakın dostlarına, başsağlığı dileriz.


Zeki AVAN
Yönetim Kurulu Adına
Dernek Başkanı

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİN"DEN

GAZİ NECDET ÖZKAN"A ZİYARET

 

“Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var.” 

“Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler”.

 

Gazi Necdet ÖZKAN Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin huzur için 09.10.1993 tarihinde Diyarbakır – Silvan"da arazi arama ve tarama görevi sonrası araçla birliğine dönerken PKK"lı teröristlerce araçları pusuya düşürülmüştür.

Gazimiz bu saldırıda vücudunun değişik yerlerinden yaralanmış, sol bacağının parçalanması sonucunda, kan kaybından dolayı, diz üstün den bacağı alınarak GAZİ olmuştur. Aynı saldırıda iki arkadaşı şehit olmuş, kendisi ile birlikte dört kişi de yaralanmıştır.

            Gazi Necdet ÖZKAN"ın oğulları Eren ile Enes ÖZKAN"ın Sünnet olmaları nedeniyle, Çubuk İlesi Terör Mağdurları Derneği yönetim ve denetleme kurulu üyeleri,  Gazi Necdet ÖZKAN"ı Sirkeli Beldesindeki evlerinde ziyaret ettiler.

 

            Ziyarette, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu konuşmada; “Bu cennet vatanımız için seve seve canları feda eden Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bu uğurda bedenlerinden bir parçasını feda eden Gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum.

            Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesine yapmış olduğu operasyonlarını canı gönülden destekliyoruz. Görevi başında olan, Polislerimize, Askerlerimizi, Komutanlarıma ve tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyoruz.

            Bağımsızlığımızın ve Vatanı sevmemizin bir bedeli var.  “Bu bedeli Şehitlerimiz canları ile Gazilerimizde bedenlerin birer parçaları ile ödediler”. “Bu Cennet Vatanımızın, Bayrağımızın, Cumhuriyetimizin, Milli ve Manevi değerlerimizin kıymetini iyi bilip, onlara sahip çıkmalıyız.”dedi.

 

            Gazi Necdet ÖZKAN"da yapmış olduğu konuşmada; “Bu günleri görmekten çok mutluyum, Vatanım için bedenim bir parçası değil, canım feda olsun.” “İki oğlum var, onlarda bu vatana feda olsun,” Bizleri bu mutlu günümüzde de yalnız bırakmayan, Dernek Başkanı Zeki AVAN"a, Yönetim kurulundaki ve denetleme kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

 

Dernek Başkanı Zeki AVAN; Gazi Necdet ÖZKAN"a, Şehit ve Gaziler panosu, Türk Bayrağı, Eşi Ümmüye ÖZKAN"a Kuranı Kerim, Sünnet olan Eren ile Enes ÖZKAN"da Küçük altın hediye etti.

 

 

         YOLUNUZ AÇIK OLSUN

  

            Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin huzur ve refahı için, 05.04.1994 tarihinde Bolu İli Düzce İlçesi Jandarma komutanlığında, araçla otoban devriye görevi yaparken trafik kazası sonucunda ŞEHİT olan Deniz KOMAN"ın; Kardeşi Av. Derya KOMAN ÇELİK ile Eniştesi Av. Hasan Hüseyin ÇELİK dini görevlerini yerine getirmek için hacca gitmişlerdir.

 

Bu nedenle,  Çubuk İlçe Merkezinde ikamet eden; Şehit Kardeşi Av. Derya KOMAN ÇELİK ve Eniştesi Av. Hasan Hüseyin ÇELİK"in, Mübarek Hac yolculuklarının hayırlı olmasını ve Hac ibadetlerini sağlıklı bir şekilde yapıp evlerine dönmelerini Cenabı ALLAH"tan niyaz ederiz.

                                                                                                               

 

                         

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN,

HACCA GİDEN ŞEHİT AİLELERİNE UĞURLAMA ZİYARETİ

 

            Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini, Bu sene dini görevinin yetirmek için, hacca gidecek olan şehit ailelerini evlerinde, Dernek Başkanı Zeki AVAN ve Yönetim Kurulu ile birlikte uğurlama ziyaretinde bulunuyorlar.

 

            Çubuk İlçe Merkezinde ikamet eden;  11.04.1999 tarihinde Tunceli, Pülümür"de, çatışmada ŞEHİT olan Musa KAPLAN"ın;  Babası İsa KAPLAN ve Annesi Yurdagül KAPLAN,

 

            Ankara, Keçiören İlçe Merkezinde ikamet eden, 11.06.1994 tarihinde Silopi"de ŞEHİT olan Ömer ÖZTÜRK, Babası Hüseyin ÖZTÜRK ile Annesi Behice ÖZTÜRK dini görevlerini yerine getirmek için hacca gitmiştirler.

 

            Dernek başkanı Zeki AVAN bu konu hakkında yapmış olduğu açıklamada; Dernek olarak bizlerin haberi olduğu ve haber edildiği kadarı ile Şehit ailelimizin, gazilerimizin ve üyelerimizin, nişan, düğün, sünnet düğünü, hastalık, cenaze, hac uğurlaması, asker uğurlaması, çocuk görmesi, ev görme gibi mutlu ve kederli günlerinde gücümüz nispetinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz, dedi.

 

            Şehit Babası İsa KAPLAN ve Şehit Babası Hüseyin ÖZTÜRK"de ziyaretlerde yapmış oldukları konuşlarda, Bizlerin devamlı iyi ve kötü günlerimizde her zaman yanımızda olup, Mübarek Hac yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan, Dernek Başkanı Zeki AVAN"a ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz dediler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.