Başkanı Duygulandıran iki Mesaj

Başkanı Duygulandıran iki Mesaj

Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan'a,Aracına yapılan saldırıdan dolayı çok sayıda ziyaret,telefon ve mesaj aldığını,özellikle bunlardan iki tanesinin kendisini çok duygulandırdığını söyledi.

Aracına yapılan saldırı dolayısıyla kendisine pek çok ziyaret ve mesajın ulaştığını belirten Tuncay Acehan,özellikle bunlardan ikisinin kendisini çok duygulandırdığını söyledi.Acehan konuyla ilgili şunları söyledi"Yılbaşı gecesi aracıma yapılan saldırıdan dolayı çok sayıda dostumuzdan geçmiş olsun mesajı aldım,onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Burada beni duygulandıran bir ziyaret ve birde mesaj vardı.Birincisi Büyük Birlik Partisi İlçe yönetimi ve Belediye başkan adayı sayın Durali Simsar beyin ziyareti,ikincisi ise İlçemizin değerli bürokratlarından Enerji Bakanımızın Baş danışmanı sayın Erol Artar beyin Çubuk Haber'e gönderdiği mesajdır.Büyük Birlik Partisi İlçe yönetimine,Belediye Başkan adayı sayın Durali Simsar beye ve Sayın Erol Artar beye ilgi ve alakalrından dolayı çok teşekkür ediyorum"dedi.

http://www.cubukhaber.com/news_detail.php?id=2654

Enerji Bakanı baş Danışmanı Erol Artar'ın mesajı..

E.ARTAR  03 Ocak 2009 Cumartesi 21:26
NEDEN TUNCAY ACEHAN,
SEVGİLİ TUNCAY ACEHAN,
SANA YAPILAN BU SALDIRI, ASLINDA MENFAATİNİN ESİRİ OLMUŞ VE ÇUBUK HALKININ YÜZ KARASI OLARAK TAVSİF EDİLEBİLECEK KİŞİLERİN (!)EYLEMİDİR.BU YAPILANLARLA SENİN YILACAĞINI ZANNEDENLER SENİ HİÇ TANIMAMAKTADIRLAR... ÇUBUK İLÇESİ GÜZEL İNSANLARINI ÜZEN VE DE HİÇ KİMSENİN GÖZÜNDEN KAÇMAYAN BU ÇİRKİN FİİLİN ARKASINDA KİMLERİN OLDUĞUNA İLİŞKİN VATANDAŞIMIZIN SAĞDUYUSUNA GÜVENMEK GEREKİR... MERAK ETME, EN KISA ZAMANDA BU PİSLİKLER ORTAYA ÇIKARTILACAK VE TEMİZLENECEKTİR.
SANA SIKILAN KURŞUN HEPİMİZE SIKILMIŞTIR...HERZAMAN YANINDAYIM,ALLAH'A EMANET OL, SEVGİLİ KARDEŞİM...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum