BAŞKAN’DAN “UYUŞTURUCUYA HAYIR” KAMPANYASINA DESTEK...

BAŞKAN’DAN “UYUŞTURUCUYA HAYIR” KAMPANYASINA DESTEK...

AK PARTİ İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, Karşıyakalılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gençleri tarafından düzenlenen , “Uyuşturucuya Hayır” imza kampanyasına destek verdi.

  Şuayip YAMAN

Başkan Demirbaş, “Uyuşturucuya Hayır” Kampanyası standındaki formu doldurarak imzaladı. Yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize tabi ki sahip çıkacağız. Madde bağımlısı gençlerimizin tedavisi ve meslek sahibi olmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

Karşıyakalılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gençleri; kurdukları stantta uyuşturucu ile mücadele için imza kampanyası başlattı. Duyarlı vatandaşlar, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

 

Atatürk Parkı’nda hazırladıkları stant da ‘Uyuşturucuya hayır!’ kampanyası ile imza toplayan gençler, yoğun ilgi ile karşılandı.

 

Gençler, tüm resmi kamu kurum kuruluşları, ilçe esnafı ve STK’ların desteğine ihtiyaç duyduklarını söylediler.

 

Şu ana kadar sayısız gencin madde bağımlılığından kurtulmak için derneklerine müracaatta bulunduğunu ifade eden gençler, bu amaçla Çubuk halkının da katkı ve desteğini almak için böyle bir kampanyaya başvurduklarını ifade ettiler..

 

Ünal, “Asıl sorun gençlerin işsiz olması

 

Gençlerin önderlerinden Fatih Ünal; Yüzlerce madde bağımlısı gencin olduğunu belirterek bu soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.

 

Dernek binasını tamir ve boyadıktan sonra etkinliklerini burada sürdüreceklerini açıklayan Ünal, “Bireysel çalışmalarımız ve özellikle de sağduyulu esnaflarımızın da katkıları ile bir ayda eroin bağımlısı 9 gencimize çip taktırarak onları şimdilik madde bağımlılığından kurtardık. Ama bu çözüm değil, daha onlarca arkadaşımız kurtarılmayı bekliyor.

 

Sahipsiz, başıboş ve işsiz özellikle kahvehane köşelerinde ve uyuşturucu batağında yok olmaya başlayan gençliğin ASIL SORUNU, GENÇLERİN İŞSİZ OLMASI..”

 

Gençlerin en büyük sorununun işsizlik olduğunun altını çizen Fatih Ünal: “Gençler madde bağımlısı arkadaşlarının sayesinde kolay bir şekilde uyuşturucuyu elde ediyorlar” dedi.

 

Çok sayıda vatandaş kurulan stantlara gelerek attıkları imzalarla kampanyaya destek çıktı.

 

Kampanyada şimdiye kadar yaklaşık bin imza toplandı.

 

Kampanyaya destek veren vatandaşlar Hükümet’ten uyuşturucu ile mücadelede daha caydırıcı müeyyideler uygulamasını talep ettiler...

dscn0325-vert.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum