Başkan'dan Teşekkür Yemeği

Başkan'dan Teşekkür Yemeği

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, AK Parti'den ihracında kendisine destek olan Sivil Toplum Kuruluşlarına, Dernek ve Oda Başkanlarına teşekkür yemeği verdi.


Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali Kabul Salonunda verilen yemeğe ilçede bulunan tüm Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek Başkanları, Oda Başkanları ve Yerel Gazeteciler katıldılar.
Başkan Tuğluca partisinden ihracından sonra ki dönemde her türlü desteği gösteren başta Sivil Toplum Kuruluşlarına, Dernek Başkanlarına, Oda Başkanlarına, Yerel Gazetecilere ve İlçe halkına teşekkür ederek şunları söyledi;''Zor ve sıkıntılı günlerimizde şahsıma göstermiş olduğunuz manevi destek beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Sizin bize vermiş olduğunuz desteği boşa çıkartmayarak adalet önünde de ispatladık. Bu süre zarfında da ilçemizde tüm sivil toplum kuruluşlarının birlik beraberlik içerisinde olunması bizi ayrıca sevindirmiştir''dedi.


Yemekte söz alan misafirler Başkan Tuğluca'nın bu güne kadar kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden ve mahkemece aklanmasından dolayı ayrıca tebrik ettiler. Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın, Başkan Tuğluca'nın ilçede bu güne kadar yapılmayan ilkleri yaptığını belirti. Özelliklede Sivil Toplum Kuruluşları ile aylık toplantılar yapmaları kendilerinin fikirlerini sormaları ve yönetimde şeffaflık ilkeleri bu güne kadar ilçede olmayan bir yönetim anlayışı olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum