Başkandan EML'ye Ziyaret

Başkandan EML'ye Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA Çubuk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini 20.10.2008 tarihinde Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet KARAKUŞ la birlikte ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA Çubuk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini 20.10.2008 tarihinde Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet KARAKUŞ" la birlikte ziyaret etti.Ziyarette Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen bütün ağaç dikimi etkinliklerine ve kendi çabaları ile Ülkemizin Çölleşmesine Karşı yürüttükleri çalışmalardan dolayı öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.Daha sonra yaptıkları çalışmalardan dolayı Çubuk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet SAAT" e ve Müdür Yardımcısı Hulusi TÜRKOĞLU" a plaket verdi.


Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLUCA yaptığı konuşmada okul bahçesinin örnek bir bahçe olması için Çubuk Belediyesi olarak her türlü yardımda bulunacağını belirtmiştir. Konuşmanın ardından okul bahçesinde Çubuk Park ve Bahçeler elamanları bahçe temizliğine ve çevre düzenlemesine başlamıştır.


Çubuk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet SAAT ise Sayın Belediye Başkanımız Adem TUĞLUCA" nın ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek ilçemizin adına yakışır Yeşil Çubuk Olması için okul olarak her zaman çalışacaklarını söyleyerek kendilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.