Başkana Dayak

Başkana Dayak

Akyurt, son bir haftadır Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ın köylülerden dayak yediği iddialarıyla çalkalanırken, ilçede kimsenin ağzını bıçak açmıyor



Ankara kulislerine yansıyan bilgilere göre, Güzelhisar Mahallesi’nde belediyenin yaklaşık dört ay önce yıktığı kaçak yapılar, başkanın başına dert olmuş.

Geçtiğimiz günlerde bölgeye yine giden Başkan Ayantaş, burada evleri yıkılan köylülerin saldırısına uğramış. Saldırının da ötesinde Ayantaş’ın üç gün hastanede kalacak kadar dövüldüğü iddia ediliyor.

KISMEN DOĞRULADI

Ayantaş, iddiaları kısmen doğruluyor. Kısmen diyoruz, çünkü makamından arayarak olayı sorduğumuzda "Bizim için önemsiz bir olay, birkaç serserinin işi" sözleri ile olayı doğrularken, boyutu konusunda pek de renk vermek istemiyor.

Ayantaş, "Yıkımlar devam edecek mi?" sorusunu "Gereği yapılacak" diye yanıtlarken, "Yani hala mahallede kaçak yapılar var" hatırlatmasını da, "Hayır var demedim, gerekli denetimler yapılıyor" diyerek geçiştiriyor.

Siyasi kulislerde ise, bir belediye başkanının kaçak yapılarla mücadele ettiği bir dönemde saldırıya uğramasının saklanılacak bir olay olmaması gerektiği görüşü hakim. Kulislerde, "Başkanın böyle bir durumda kamuoyu önüne çıkarak durumu izah etmesi gerekirdi. Böyle bir olay saklanmamalı" fikri ön plana çıkıyor.


Kaynak:Hürriyet Ankara

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum