Başkan Yıldız’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Yıldız’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Türkiye Arı Ürünleri Paketleyiciler Derneği Başkanı Cumhur Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkiye Arı Ürünleri Paketleyiciler Derneği Başkanı Cumhur Yıldız yayımladığı mesajında, kadınların en değerli varlıklardan olduğunu hatırlatarak, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Yıldız, mesajında şunlara yer verdi:

 

‘’Şanlı tarihimizde kadın erkeğin gerisinde değil yanında yer almış ve dünya tarihinde Türk devletleri kök salarken kadının da önemli bir yer vardır. İstiklal mücadelemizde de çok önemli görevleri üstlenen kadınlarımız canları pahasına vatanı korkusuzca savunmuşlardır.

Ayrıca bizler her zaman ‘Cennet Annelerin ayakları altındadır’ anlayışı ve düsturu ile hareket etmekteyiz.Kadınlarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Savaşta, barışta, üretimde, ekonomide ve evde her daim yanımızda olan kadınlarımız narindir, güzel bakar ve güzel görürler, onları incitmemek onlara şefkatle ve merhametle davranmak bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesidir. Kadın her şey den önce annedir. Hem inancımızda hem de kültürümüzde anne çok önemli bir yere sahiptir. Toplumun temel taşıdır. Bu vesile ile Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, tüm kadınlara sağlık ve mutluluklar dilerim.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.